9. kolo
25.10.2024 21:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Chris Wood a Anthony Elanga (© Darren Staples / AFP)

Nottingham míří mezi elitu, na průběžnou pátou příčku se vyhoupl díky dvěma trefám Wooda

Leicester nedokázal navázat na dvě po sobě jdoucí vítězství a na King Power Stadium prohrál s Nottinghamem 1:3. Utkání 9. kola Premier League domácí ztratili ve druhém poločase, v němž se hned dvakrát prosadil Chris Wood.

Liškám patřil začátek zápasu, nicméně všechno utnul Ryan Yates, který se po chybě Jamese Justina dostal ke střele z pravé strany a překonal Madse Hermansena. Pouhých sedm minut poté však od rohového praporku vyslal dlouhý centr Harry Winks a čtvrtým gólem v sezoně se prosadil Jamie Vardy.

Nottingham se pokoušel ještě do poločasu zvrátit vedení zpět na svou stranu, Nicolase Domíngueze však zblízka vychytal Hermansen. Zkraje druhého poločasu už domácí gólman úspěšný nebyl. Elliot Andersen poslal přihrávku novozélandskému ostrostřelci Chrisi Woodovi, který se rychle otočil a naprosto přesně zamířil po zemi ke vzdálenější tyči.

Hostující celek byl od tohoto momentu naprostým pánem na hřišti. Zmar Lišek umocnil Wout Faes, který si nedokázal poradit s dlouhým míčem, který nechal propadnout za svá záda, kde se k němu dostal Wood a svým sedmým gólem v sezoně upravil na 1:3 z pohledu domácích. Hosté měli ještě sérii šancí a klidně mohli vyhrát i vyšším rozdílem, nicméně ani jedna z nich neskončila v síti. Nottingham tak pokračuje ve své spanilé jízdě a minimálně do zápasů svých konkurentů se udrží na krásné páté pozici.

Autor: Livesport.cz / Fabio Duarte

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele