3. kolo
31.08.2015 22:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

União Madeira - Vitória SC Guimarães 0:0

Nováček Uniao Madeira si zatím mezi elitou nevede vůbec špatně - dnes na jeho hřišti narazila loni pátá Vitória Guimaraes, která nedokázala zužitkovat svou herní převahu a bere pouze bod za remízu 0:0. Přestože branka ve Funchalu nepadla, fotbal viděli diváci solidní, zejména v prvním poločase..

Hosté totiž - na rozdíl od svého soupeře - ještě letos nevyhráli, a od začátku jako by chtěli dát najevo, že něco takového považují za nepřípustné. Už ve 13. minutě se dost možná měla pískat penalta po faulu Diega Gala na pronikajícího Bruna, píšťalka sudího však zůstala němá. O deset minut později pak Cafú chytře rozehraným přímým kopem našel Boubu Sarého, který pohotovou ránou donutil domácího gólmana Andrého Moreiru ke skvělému zákroku.

V následující šanci našel Tozé od rohového praporku na zadní tyči nebezpečně hlavičkujícího Josuého Sá; v ten okamžik se zdálo, že domácí pouze čekají na gól ve své síti. Bruno sice málem hostům jejich dominanci pokazil hloupou rukou ve vlastním vápně, leč sudí měl dnes vyloženě benevolentní náladu, takže se hrálo dál a opora Guimaraese Tozé mohl vystřihnout parádní sólíčko. Bohužel pro Vitórii bez úspěchu - Moreira byl dnes zkrátka neprůstřelný (vychytal i Brunovu následnou dorážku).

Teprve v samém závěru první půle se ke slovu dostali i domácí, konkrétně Gian Martins, který však po Breitnerově pasu napálil míč pouze do bránícího Josuého Sá. Po změně stran tak mohlo pokračovat dobývání Moreirovy klece; kapitán hostí Cafú sice dokázal vyslat Limu do šance, ten však po zemi pálil vedle. Na druhé straně se ještě fanoušci dožadovali další penalty po sporné ruce Joaa Afonsa - neúspěšně. Bohužel to bylo z obou stran prakticky vše; závěrečná čtvrthodina už další vzrušení nenabídla a publikum tak na gól čekalo nakonec marně.

Autor: Dominik Zezula / ojogo.pt

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele