9. kolo
19.10.2024 13:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
DidusIneptus

0:4

Reagovat
DidusIneptus

Řezno se v prvním poločase snažilo, ale gólu který byl z rohu perfektní hlavičkou v 94.minute nezabránilo. Očekávaný drtivý tlak Fortuny se neděje. Hra vyrovnaná. Fortuna je v Rezně vyšinutá, přitom si přijela pro tři povinné body. Může se stát že si je domů neodveze.

Reagovat
DidusIneptus

Do druhého inkasovaného gólu hrálo Řezno výtečně. Měli víc ze hry, víc šancí, i gólových. Druhý gól Fortuny vznikl chybou v obraně. Rezňáci se pak mentálně rozsypali, vyráběli faul za faulem, sklízeli žluté a červené karty a nakonec proplakali konec zápasu. Hloupý trenér domácích nechal hrát osmnáctiletého nezkušeného bažanta pod žlutou kartou, když z toho pak byla i červená!

Reagovat
DidusIneptus

Fortuna herně zklamala, do závěru zápasu (do druhého gólu) hráli za stavu 1:0 lehkovážně. Nakonec jim i ta lehkovážnost stačila ke třem bodům. Ale ne vždy se lehkovážnost vyplácí. Málokdy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele