21. kolo
14.09.2008 18:00 CET
4 : 1
(1:0)

Reportáž

CSKA si pohrálo s Vladivostokem

CSKA dokázalo využít zaváhání svých sousedů v tabulce a díky výhře 4:1 se posunulo na třetí místo. Navíc na druhé Dinamo už ztrácí jen jeden bod. Naopak Vladivostok je stále čtrnáctý.

Zápas začal minutou ticha na památku obětí leteckého neštěstí, které se událo nedaleko Permu. Poté již začal zápas, který moskevský klub rozhodně neovládal. První větší šanci měl mladíček Dzagojev, ale jeho hlavičku vytěsnil mimo tyče gólman hostí. Na tuto šanci odpověděl Vladivostok střelou Asildarova, která však mířila mimo branku.

Hned v zápětí vyzkoušel Akinfejevovu pozornost Vitalij Bulyga, avšak domácí gólman se proti jeho střele vytáhl. CSKA reagovalo na tyto šance několika standardními situacemi, avšak ani z jedné se hráči armádního klubu nedokázali prosadit. Poté o sobě dali znovu vědět hosté, Bulyga elegantně obešel Akinfejeva, ale z velkého úhlu nedokázal míč usměrnit do branky.

A tak se jako první trefili domácí. Krásný pas za obranu obdržel Dzagojev, podobně jako Bulyga obešel brankáře, avšak na rozdíl od hráče Luče dokázal míč usměrnit do branky. První poločas tedy skončil 1:0. Hosté mile překvapili útočnou hrou, zatímco domácí zůstali daleko za očekáváním.

Na začátku druhého poločase se očekával tlak hostí, místo toho přišel pojišťovací gól domácích. Akci založili Žirkov s Krasičem, prvně jmenovaný vyslal krásnou přihrávkou do šance Vágnera Lova, který se nemýlil. Hosté však zbraně rozhodně nesložili, snížil nový muž na hřišti Igor Ševčenko, který překonal překvapeného Akifejeva.

Když se Vladivostok chystal k očekávanému náporu, srazil jej do kolen další gól. Miloš Krasič si vyměnil míč Vágnerem Lovem a obstřelil gólmana Stojkiče, zvýšil tak opět na rozdílovou branek. To nebylo od srbského fotbalisty vše, v nastaveném čase přidal ještě jednu branku a upravil tak skóre na konečných 4:1.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

cska zvitezi 3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele