5. kolo
13.04.2008 09:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Luč-Energija Vladivostok - Saturn Moskovskaja oblasť 0:0

Luč - Energija Vladivostok remizoval se Saturnem Ramonoskoje 0:0. V brance obou celků nastoupili čeští brankáři. Na straně domácích Marek Čech, na straně hostů Antonín Kinský.

Trávník ve Vladivostoku byl v katastrofálním stavu. Vést míč více jak deset metrů bylo mimořádně složité. Zkrátka oraniště.

Oběma týmům špatný terén komplikoval život. Hosté měli v první pětačtyřicetiminutovce jednu gólovou šanci, když na hrotu osamocený Topič dostal geniální přihrávku od Loskova, ale kýženou branku nevsítil.

Zoran Vulič o poločase stáhl útočníka Tichonoveckého a nahradil ho Burmistrovem. V druhé půli byl strůjcem další šance Saturnu opět Topič, ale tentokrát byl v roli nahrávače, bývalý hráč "Luče" Ivanov však svého bývalého kolegu Marka Čecha nepřekonal.

Nepohledné utkání mohl rozhodnout obránce Saturnu Ďurica, ale po rohu Karjaky neměl při zakončení potřebné štěstí. O chvíli později střílel Loskov těsně vedle tyče. Hostujícího brankáře Kinského nejčastěji zaměstnával Gvazava.

V závěrečných minutách byl Vladivostok aktivnější, ale své momentky taktéž nevyužil. Po remíze 0:0 se tak oba kluby rozdělily po bodu, z kterého určitě moc velkou radost nemají, pohybují se totiž ve spodních patrech tabulky.

Autor: David Kubáň

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Souboj českých brankářů zůstal bez poraženého a vítěze. Ale Tonda Kinský se zase o krůček s další nulou přiblížil vstupu do Klubu ligových brankářů a mezi naše gólmanské legendy !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele