22. kolo
20.09.2008 10:00 CET
2 : 3
(1:1)
Stadión:
 

Reportáž

Marek Čech úspěšnější v přestřelce ve Vladivostoku

Vladivostok v dalším boji o udržení přivítal Lokomotiv Moskva. Doma na stadionu Dinamo mužstvo Luč-Energie pravidelně obírá o body většinu mužstev, tentokrát ale nestačilo na Lokomotiv Moskva. Po dramatické přestřelce se z vítězství radovali hosté.

Zvlášní příchuť mělo utkání pro českého brankáře Marka Čecha. Ten před třemi týdny přestoupil do Lokomotivu Moskva právě z Vladivostoku. Po výtečném výkonu v minulém kole proti Nalčiku dostal důvěru i dnes proti svému bývalému zaměstnavateli. Výrazným oslabením byla však absence reprezentačního záložníka Torbinského, který nemohl nastoupit kvůli karetnímu trestu. a zranění obránce Spahiče.

Domácí Vladivostok začal utkání aktivně. Hned v páté minutě Asildarov našel přihrávkou v pokutovém území Bulygu, toho v poslední chvíli zastavil Gurenko a kopala se penalta. Pokutový kop proměnil Asildarov a domácí šli rychle do vedení. Po úvodním šoku převzal iniciativu Lokomotiv a hlavně Odemwingie se Syčevem proháněli obranu Vladivostoku. Ve 32. minutě se hostům podařilo srovnat, když po rohu skóroval právě Syčev.

Druhá půle nabídla vyrovnanější hru. V 60. minutě vyrobila obrana Lokomotivu hrubku na hranici pokutového území, po níž se trefil Levan Gvazava. Jenže hned po rozehrávce se hrubkou hostí nechala inspirovat obrana Vladivostoku. Po její chybě se na osamoceného brankáře Stojkiče vyřítili Odemwingie se Syčevem a první jmenovaný srovnal na 2:2. Bleskový obrat o dvě minuty později dokončil obránce Sennikov gólem na 2:3. Během několika minut padly tři góly a diváci ve Vladivostoku se měli tentokrát opravdu na co koukat.

Stav 2:3 vydržel až do konce utkání a především výborný výkon dvojice Odemwingie-Syčev přidělal Vladivostoku další záchranářské starosti. Lokomotiv si připsal cenné vítězství a pokračuje ve stíhání pohárových příček.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele