9. kolo
07.05.2008 10:00 CET
0 : 2
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Luč-Energija Vladivostok - Spartak Nalčik 0:2

Vladivostok nevyhrál už sedmý zápas v řadě a zůstává na předposledním místě tabulky. Ve středečním utkání podlehl na svém hřišti Spartaku Nalčik 0:2. Branky hostů vstřelili Ricardo a Kočubej.

Utkání se hrálo na velmi nekvalitním trávníku, který fotbalové hřiště zrovna nepřipomínal. I tento faktor kvalitě hry rozhodně neprospěl. První šanci zápasu měl záložník hostů Geterjev, ale jeho střela mířila mimo branku. O několik chvil později udělal velkou chybu obránce Vladivostoku Novkovič, ale Kalimullin poslal svůj projektil vysoko nad svatyni domácích. Dobrou příležitost měl po standardní situaci Gogua, ale jeho pokusu scházela přesnost.

Hned v úvodu druhé půle nebezpečně zahrozil hostující Dzachišev, ale s jeho hlavičkou si Čech poradil. Spartak využil své herní převahy v 58. minutě, kdy se gólově prosadil Ricardo. Domácí si za druhý poločas vypracovali jednu z vážnějších šancí, ale střídající Lanko jen o několik centimetrů minul branku hostů. Definitivní tečku za utkání udělal Kočubej, který z rychlého protiútoku uklidil míč přesně k tyči. Hosté si tak na své konto připsali tři body za zasloužené vítězství 2:0.

Autor: Tomáš Lavický / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele