4. kolo
06.04.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Spartak Moskva - Amkar Perm 1:1

Spartak na domácí půdě jen remizoval s Amkarem Perm 1:1. Za domácí se trefil Pavljučenko, za hosty vyrovnal Injanc v samém závěru utkání.

Do zápasu lépe vstoupil Amkar, aktivně držel míč, ale větší šance si nevytvořil. Spartak herně strádal a mohl být rád, že po prvním poločase byl stav 0:0.

Do druhého dějství vstoupil Spartak mnohem lépe. Bystrov se dostal do pokutového území hostů a poslal razantní střelu na Vladimíra Gabulova, který míč vyrazil před nohy Pavljučenka, který však v koncovce selhal. Spartak převzal iniciativu, Perm pozorně bránil.

Vedoucí branku vsítil Spartak. Běžela 61. minuta Titov uvolnil Paršivljuka, jehož finální přihrávka našla kopačky Pavljučenka a ten uvnitř pokutového území nedal Gabulovovi šanci. Poté došlo k několika střídáním na obou stranách a hra se rozkouskovala. V poslední 10 – 15 minutách se Spartak soustředil na udržení těšného náskoku a dařilo se mu to až do osudné 90. minuty. Injanc si naběhl na dlouhou přihrávku Sikmiče a zblízka překonal Pletikosu.

Autor: David Kubáň / soccer.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele