7. kolo
27.04.2008 14:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Spartak Moskva - FK Moskva 1:1

Šlágr 7. kola ruské ligy mezi Spartakem Moskva a FK Moskva skončil remízou 1:1. V moskevském derby poslal domácí do vedení Alexander Pavlenko, ovšem za dalších třináct minut rozhodl o dělbě bodů útočník FK Moskva Hector Bracamonte.

Spartak Moskva byl tím týmem, který udával tempo prvního poločasu. Jako první se v šanci ocitl Cristian Omar Maidana, jeho pokus byl však nepřesný. Zkoušel to také Nikita Baženov, ale stejně jako Maidana nepřesně. Tlak Spartaku byl čím dál tím větší, jenomže branky se domácí fanoušci nedočkali ani po příležitosti Alexandra Pavlenka. Na druhé straně zahrozil Tomáš Čížek, jeho pokus však chorvatský brankář Stipe Pletikosa zneškodnil. První poločas skončil bez branek.

Do druhé půle vstoupily oba týmy beze změn. Moskevský FK mohl do vedení poslat Gaston Maxi Lopez, ale brankář Pletikosa byl proti. V 55. minutě udeřili jako první domácí. Stadion Lužniki rozveselil po chybě brankáře Juriho Ževnova Alexander Pavlenko. Spartak tedy vedl 1:0, ale tento výsledek vydržel pouze do 68. minuty, když Hector Bracamonte vyrovnal. Vrátit vedení na stranu Spartaku mohl opět Alexander Pavlenko, ale proti němu skvěle zasáhl Ževnov. Brankář FK Moskva byl ve střehu i po ráně z třiceti metrů brazilského útočníka Wellitona. Oba týmy v závěru hrály opatrně, a tak už branka nepadla. Derby skončilo smírně 1:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele