11. kolo
15.05.2008 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Spartak Moskva - Saturn Moskevská oblast 1:0

"Opět skandál?" tímto titulkem začal report ruského serveru championat.ru o utkání Spartak – Saturn. O vítězství Spartaku totiž rozhodla proměněná penalta z kopačky Pavljučenka v 89. minutě a není to poprvé, co červenobílé podržel rozhodčí...

Týmy začaly aktivně, při jednom z první útoků vychytal Antonín Kinský svého bývalého spoluhráče ze Saturnu Baženova. Fotbalisté z Ramonoskoje málem udeřili z rychlého protiútoku prostřednictvím Topiče, který obelstil Pletikosu, za něj ale zaskočil však obránce Stranzl a dopravil míč do bezpečí. Postupem času se hra uklidnila, Spartak byl aktivnější, ale narážel na připravenou a takřka nechybující obranu Saturnu. Další šanci hostů si vypracoval po dlouhé přihrávce opět Topič, obelstil Stranzla, na Pletikosu nevyzrál.

V dresu Spartaku to bez úspěchu zkoušeli z dálky Pavlenko i Baženov. Pavljučenko měl další šanci, jeho střele na bližší tyč chyběla razance. Z hranice pokutového území dvakrát střílel záložník Saturnu Karjaka.

Ve druhém dějství Saturn trochu přidal na aktivitě a na rozdíl od první pětačtyřicetiminutovky se více dostával k míči. Na obou stranách chyběly šance, se střelami Maidany a Pavljučenka neměl Kinský problém.

Uprostřed druhého poločasu sáhli trenéři obou celků ke změnám. Větší hlad po vítězství měl pochopitelně Spartak. Dvě střely Mozarta skončily v rukou Kinského. Bystrov zase technicky přihrával na zadní tyč, ale před Pavljučenkem zachraňoval Angbwa.

Rozuzlení nastalo v 88. minutě, Bystrov centruje do pokutového území a rozhodčí Nikolajev nařizuje penaltu za ruku Nachuševa. K míči se postavil Pavljučenko a z pokutového kopu překonal Kinského.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele