18. kolo
22.08.2010 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Alanija Vladikavkaz - Anži Machačkala 0:0

Utkání mezi Alanijí Vladikavkaz a Anži Machačkalou bylo ve znamení boje než fotbalových momentů a oba týmy se musely spokojit s bezbrankovou remízou.

První poločas byl v režii Machačkaly. Dagestánci byli všude dřív a domácí obraně zatápěli. V 10. minutě brankář Leopardů Keržakov zachránil svůj tým, když zneškodnil střelu Šukurova, dorážku napálil Strelkov ke své smůle do obránce. Obraně Vladikavkazu zatápěl především Šukurov, který na pravé straně působil velmi aktivně.

Hrál se důrazný fotbal se spoustou faulů a minimem kreativity v útoku. Nedařilo se především domácím, kteří se nedokázali vyrovnat s napadáním Anži. Nespokojený trenér Ševčuk sáhl ke střídání už ve 34. minutě, místo Stojanova poslal na hřiště posilu z Nalčiku Bikmajeva. Bulhar si totiž vůbec nevěděl rady s Šukurovem, který měl hodně prostoru na útočení.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, jen s tím rozdílem, že míč na kopačkách měla spíš Alanija. V rozmezí 57. až 58. minuty měli Leopardi dvě dobré příležitosti otevřít skóre, ale ani Rotenberg ani Florescu své příležitosti nevyužili. Další šanci měli domácí v 75. minutě ale střídající Ivanov zakončoval rohový kop těsně mimo. V závěru zachránil Alaniji bod brankář Keržakov a tak se oba týmy rozcházejí po výsledku 0:0.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele