1. kolo
14.03.2010 14:15 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Alania Vladikavkaz - FK Saturn 1:1

Alania se svém prvním utkání po návratu mezi elitu remizovala proti Saturnu 1:1. Hosté hráli posledních třicet minut bez vyloučeného Němova, ale náporům nováčka se dokázali ubránit.

Oba týmy nebyl před utkáním v ideálním rozpoložení, Alania měla na sehrání nových posil velmi málo času a Gordějevův Saturn přijel do Vladikavkazu bez celé řady opor. Diváci na přeplněném stadionu Spartak se v prvním poločase rozhodně nenudili. V desáté minutě vtrhl do pokutového území hostující Ivanov a krásnou střelou na zadní tyč rozesmutnil domácí publikum. Vedení Saturnu nevydrželo dlouho, dalekonosná střela domácího záložníka Kirillova s pomocí teče zapadla přímo do branky bezmocného kapitána podmoskevského mužstva Kinského.

S průběžnou remízou domácí nebyli spokojeni a na hřiště se po přestávce dostal další útočník Kuzněcov. Útoky oproti prvnímu poločasu ztratily na intenzitě a vzrušení nastalo až po vyloučení obránce Saturnu Němova. Alania dostala Saturn pod tlak, ale nakonec jejich četné útoky přečkal Antonín Kinský bez úhony a podmoskevští si z Vladikavkazu odváží cenný bod.

Autor: Dominik Lupták / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele