19. kolo
29.08.2010 16:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

CSKA Moskva - Alanija Vladikavkaz 2:1

CSKA Moskva se stále nese na vítězné vlně, v devatenáctém kole Armějci porazili Alaniji Vladikavkaz 2:1 a jsou jen o bod za druhým Rubinem Kazaň, který má navíc dva zápasy k dobru.

Fotbalisté CSKA měli fantastický nástup do utkání, ofenzíva ve složení Tošič, Oliseh, Vágner Love a Doumbia podporovaná defenzivnějším Hondou nápaditými kombinacemi kolikrát rozebrala soupeře. V páté minutě se Armějci dostali do vedení, vysoký oblouk Tošiče z prvního doteku napálil do sítě Doumbia. Domácí tým byl v ofenzívě vynikající a jen díky zákrokům Chomiče nebylo vedení vyšší.

Stínem prvního poločasu bylo pro svěřence trenéra Leonida Sluckého odstoupení střelce úvodní branky Doumbii, kanonýr z Pobřeží Slonoviny si přivodil zranění a ve 35. minutě ho vystřídal Alan Dzagojev.

Ve druhém poločase se hra změnila, hráči CSKA hráli údržbu a ke slovu se stále více dostávali hostující Leopardi. Stále však měli Armějci zápas pod kontrolou a v 69. minutě už o vítězi utkání nepochyboval nikdo. Vágner Love vysunul Tošiče a ten dělovkou zblízka překonal Chomiče.

Alaniji Vladikavkaz se podařilo snížit až ve třetí minutě nastaveného času, sporný zákrok Ignaševiče na Gabulova ocenil rozhodčí Mezkov penaltou. Nařízený pokutový kop proměnil Florescu, ale ihned poté zazněl z píšťalky sudího závěrečný hvizd.

Autor: David Kubáň

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele