11. kolo
15.05.2010 16:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Alanija Vladikavkaz 2:0

Ambiciózní Dinamo Moskva dokázalo poprvé pod vedením Miodraga Božoviče zvítězit a přípsalo si letošní třetí vítězství v lize. Vítězství 2:0 mu na domácím hřišti v Chimkách vystřílel dvěma góly Kirill Kombarov.

V zápase zazářil i Kirillův bratr Dmitrij, který hned v úvodních minutách utkání několikrát pořádně zatopil tožskému obránci Mamachovi. Alania nedokázala zkrotit úvodní nápor domácích a hned v 19. minutě poprvé inkasovala. Po akci Voronina poslal gólovou přihrávku právě Dmitrij Kombarov a jeho bratr Kirill neomylně zakončil.

V dalších minutách pokračoval tlak Dinama a Kirill Kombarov měl na noze další gólovou šanci. Tentokrát však trefil pouze jednoho z obránců hostí. Ve zbytku poločasu se hrálo převážně na polovině hostí, kteří dokázali zahrozit pouze ranou Stojanova, kterou Gabulov bez problému zneškodnil.

Druhý poločas domáci začali ještě více z ostra než poločas první a od prvních minut zatlačili Alanii k vlastní brance. Ve 4. minutě druhé půle pak Granat poslal přihrávku na pravý kraj pokutového území, kde byl připravený Kirill Kombarov, který ranou k vzdálené tyči zvýšil stav utkání na 2:0.

Ani ve zbytku zápasu Alania nijak zvlášť domácí branku neohrozila a Dinamo tak dokráčelo k suverénímu a veledůležitému vítězství 2:0.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele