30. kolo
28.11.2010 12:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FK Saturn - Alanija Vladikavkaz 1:1

Alanija po remíze se Saturnem opouští Premier Ligu. V zápase se s publikem měla loučit dlouhodobá opora Saturnu, Antonín Kinský, nakonec však jeho místo zaujal Artjom Rebrov.

Ramenčané i přesto, že byli domácím týmem a ze začátku působili lepším dojmem, obdrželi gól prakticky z prvního útoku. Po rozehrání rohu se nikdo z obránců Saturnu nedokázal zorientovat a Bulhar Ivan Ivanov otevřel skóre. Ovšem domácí za chvíli vyrovnali a také ze standardní situace. Zelao vstřelil branku po hrubé chybě Chomiče.

Pak hra byla docela klidná, gólové momenty si nevytvořil ani jeden tým. O přestávce Šešukov poslal do hry Collinse, který vystřídal Kirillova. Ovšem žádná změna ve hře neproběhla. Alanija se pomalu snažila prolomit obranu Saturnu pomocí centrů z křídel, ale Rebrov byl při těchto centrovaných balonech jistý. Ale ani domácí nemohli nic v útoku vymyslet.

S každou minutou měli vladikavkazští hráči méně času na záchranu, ovšem pořád nemohli nad soupeřem vyzrát. Avšak Saturn dokázal držet balón na svých kopačkách. Až v poslední desetiminutovce se Alanija probudila a převzala iniciativu. Nebezpečnou střelu vyslal Marat Bikmajev, čtyři minuty před koncem Gabulov úspěšně pronikl mezi obránci, ovšem jeho střelu nakonec zblokoval Parfjonov.

Před nastaveným časem Andrej Gordějev poslal na hřiště vyzkoušené borce a to Vladimíra Jevsejeva a Dmitrije Kiričenka. Dokonce byl Saturn blíž vítězství. Mahmudov šel sám na brankaře, jenže zaváhal se střelou a netrefil branku. Závěrečný hvizd potvrdil remízu a poslal Alaniji do nižší soutěže.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kinský

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele