13. kolo
18.07.2010 18:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Alanija Vladikavkaz 3:0

V Čerkízově se na závěr nedělního hracího dne utkal Lokomotiv Moskva s Alanií Vladikavkaz. Domácí před vlastními fanoušky měli co odčiňovat za ostudnou pohárovou prohru 1:0 na hřišti Gorňaku Učaly. Reparát hráči Lokomotivu splnili na výbornou, když doma přejeli Alanii 3:0.

Alanija přijela do Moskvy s velkým odhodláním potrápit favorita, které jí však stačilo jen na několik úvodních minut. V dalšími vývoji utkání už dominoval domácí Lokomotiv. Ten už v 15. minutě vstřelil první gól, když se opět představil domácí střelec Alijev. Domácí vybojovali volný přímý kop, který Alijev jako vždy neomylně proměnil a poslal svůj tým do vedení.

V dalších minutách zazářil spící obr Dmitrij Syčov. Syčov v poslední době zcela ztratil střeleckou potenci a usedl dokonce i na lavičku náhradníků. V zápase s Alanijí vyšel na hřiště opět v základní sestavě s kapitánskou páskou a trenéru Sjominovi se odvděčil dvěma góly. První po rohovém kopu v závěru poločasu a druhý hned po začátku poločasu druhého.

Největší šanci na snížení nepříznivého stavu dostala Alanija v 59. minutě, když Čočijev vybojoval pokutový kop. Georgij Gabulov však s nabídnutou šancí naložil prachmizerně a brankář Guilherme jeho penaltu bez problémů zlikvidoval. V závěru zápasu moh ještě dokončit hattrick Dmitrij Syčov, ale v dobré šanci netrefil branku.

Lokomotiv tak bez problémů porazil Alanii Vladikavkaz rozdílem tří branek a dotahuje se na pohárové příčky Premier ligy.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele