22. kolo
26.09.2010 18:15 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Těrek Groznyj 2:1

Ve velmi tvrdém a vyhecovaném utkání porazil Lokomotiv Moskva Těrek Groznyj 2:1 a stále živí naději na účast v Evropské lize.

Už ve třetí minutě padla úvodní branka. Po ruce Omeljančuka se kopala penaltu, kterou ve svůj letošní třináctý gól proměnil z penalty Oleksandr Alijev. Těrek Groznyj se vzápětí hnal za vyrovnáním a fotbalisté Lokomotivu měli hodně prostoru pro protiútoky, z této výhody však nevytěžili kromě střely Alijeva z dvaceti pěti metrů prakticky nic.

Těreku se úsilí vyplatilo. Ve 20. minutě Asildarov šikovně vysunul za obranu Brazilce Mauricia, jeho střelu sice Guilherme zlikvidoval, ale nešikovně jí z ruky upustil, čehož záložník hostů využil a míč dopravil do sítě. Guilherme se sice dožadoval faulu, ale opakované záběry daly za pravdu rozhodčímu.

Hned poté se Guilherme pořádně zapotil po přímém kopu Lachijalova, který nejistě vyrazil. Po něm míč odhlavičkoval do bezpečí Baša. Lokomotiv se svou standardní situací naložil lépe, rohový kop Alijeva mířící na zadní tyč si našel Maicon a hlavou vrátil Železničáře do vedení.

Celé utkání doprovázely agresivní zákroky a sáhodlouhé diskuse s rozhodčími. Bylo vidět, že oběma týmům jde o hodně. Vždyť Lokomotiv i Těrek stále věří v účast v evropských pohárech pro příští rok.

Ve druhém poločase měla hra stejný charakter, hrál se vyrovnaný fotbal bez šancí na obou stranách. Trenér Těreku Bajdačnyj sice posílil ofenzívu, ale více šancí si jeho tým nevypracoval, spíše více faulů. Okének v obraně Těreku mohl využít Syčev, ale po ideálním centru Janbajeva jeho hlavičku chytil Hodzjur. V závěru trenér Loko Semin posílil střed hřiště o Wagnera a Rodolfa, ze hřiště šli Loskov s Alijevem. Těsné vedení 2:1 Lokomotiv do závěrečného hvizdu udržel a připisuje si tři body.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele