15. kolo
31.07.2010 16:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Alanija Vladikavkaz 2:0

Těrek Groznyj vyhrál utkání s Alanijí Vladikavkaz 2:0. Hosté předvedli tragický výkon korunovaný dvěma vyloučeními. Vítězství Čečenců mohlo být vzhledem k průběhu zápasu i vyšší, Leopardi si naopak nevypracovali ani náznak šance.

Oba trenéři udělali překvapivé změny v sestavě. Lodivod Těreku Anatolij Bajdačnyj nechal na lavičce Hectora Bracamonteho a Šamila Lachijalova, jeho protějšek Vladimir Ševčuk zase nepostavil svého nejlepšího hráče v minulém utkání Alexandra Mareniče.

První poločas byl v režii domácího Těreku, jehož útočné výpady znamenaly permanentní nebezpečí pro branku Keržakova. Domácí útočili především přes levou stranu, kde vládli Jatčenko s Kobenkem. Nicméně samotné utkání bylo ve znamení boje, mnoha faulů a nepřesností, moc zajímavých momentů tak na obou stranách k vidění nebylo.

Ve druhém poločase se průběh hry příliš nezměnil. Fauly, standardní situace, tržné rány...Možná by takový scénář pokračoval až do závěrečného hvizdu, kdyby znenadání Těrek neudeřil. V 57. minutě dal na 1:0 technickou patičkou Brazilec Maurício. Místo toho, aby se hostující Leopardi pokusili o zvrat, hráli v početním oslabení. Faul Gabulova na střelce první branky Maurícia byl oceněn druhou žlutou kartou, záložník Alanije šel pod sprchy.

V 83. minutě bylo rozhodnuto. Ucijev vtrhl do šestnáctky Vladikavkazu a na jeho výbornou střelu neměl gólman Keržakov nárok. Zbytek utkání měl Těrek pod kontrolou, frustrovaní hráči Alanije si za celý zápas nevypracovali dokonce ani pološanci a jejich tragický zápas korunoval ve třetí minutě nastavení střídající Bibilov, který brutálním loktem udeřil Essameho. Kamerunce museli odnést na nosítkách a Bibilov viděl ihned červenou kartu.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele