23. kolo
02.10.2010 16:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Tom Tomsk 1:0

Těrek podle očekávání porazil Tom Tomsk a i hráči Grozného nadále mohou snít o evropských pohárech. Jediný gól utkání vsítil Asildarov z pokutového kopu.

Začátek zápasu lze dokumentovat jedním slovem a to "nuda". První vážnější akce nastala až ve třiadvacáté minutě utkání a hned z toho byl gól. Po centru z levé strany se k míči chtěl dostat útočník Bracamonte, ale Kudrjašov ho zezadu postrčil, tak, že by to viděl i slepý a sudí nemohl udělat nic jiného, než odpískat penaltu. K exekuci penalty se hned přihlásil kanonýr domácích Asildarov a pohodlně překonal brankáře hostí. Parejko skákal doprava z pohledu střelce, kdežto Šamil střílel přímo doprostřed. Pět minut na to střílel Lachijalov, ale Parejko jeho střelu vyrazil na roh. Za zmínku z první půle stojí ještě žlutá karta pro hostujícího Kima, který v půlce hřiště nepochopitelně fauloval Kobenka, který převzal přirávku, ale Kim ho chytl jako nezbedného žáčka a stáhl k zemi. Jelikož se nic zajímavého v tomto nezajímavém poločase nestalo, tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro Těrek Groznyj.

Druhý poločas začal trochu jinak, než ten první. Za prvé, Petkovič fauloval procházejícího Asildarova, za což dostal žlutou kartu a z následné akce vyšla dokonce střela, kterou nikdo netečoval. Ale poté jakoby se hráči dohodli, že bylo dost, tak se na 30 minut zase odmlčeli a "šmrdlali" to mezi šestnáctkami. V 81. minutě se ke slovu dostali konečně hosté, konrétně Dzjuba, který se po chybách ve středu hřiště řítil na branku, Godzjur vyběhl a Artem se ho snažil obstřelit,ale jeho přízemní střela letěla jen kousek od branky, chybělo pár centimetrů.

A to byl zároveň poslední zajímavý moment tohoto poklidného zápasu. Těrek zaslouženě zvítězil, jelikož hosté nic moc nepředvedli.

Autor: Jan Nápravník / www.championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele