o titul, 31. kolo
18.11.2011 17:15 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

CSKA Moskva - Rubin Kazaň 1:2

Rubin Kazaň potřetí v řadě porazil CSKA Moskva na stadionu Lužniki. Hostující tým z hlavního města Tatarstánu vyhrál 2:1.

Utkání začalo v ospalém tempu. Fotbalisté CSKA kontrolovali míč a dávali tím příležitost Kazani podnikat rychlé protiútoky. Jeden z nich se ujal v 16. minutě, gólman Ryžikov rozehrál rychlé míč rukou na Natcha, který unikl po levé straně a předložil přesnou přihrávku na Kasajeva. Nikdo z obránců CSKA se nestihl vrátit a Kasajev přesnou střelou na vzdálenější tyč rozvlnil síť - 0:1.

Po vstřelené brance Rubin zalezl zpátky do obrany a tato taktika se dlouho vyplácela, Ryžikov byl v brance prakticky bez práce. Se začátkem 30. minuty se však Moskvané začali výrazněji prosazovat. Honda z přímého kopu těsně minul tyč a Ignaševič po rohovém kopu málem přehodil špatně vyběhnutého Ryžikova.

Drtivý tlak CSKA korunoval vypracovaným pokutovým kopem. Ansaldi se opřel do zad Mamajeva a nařízený pokutový kop. Ten vzal na sebe nejlepší střelec soutěže Doumbia a Ryžikov se natahoval marně - 1:1. Poté měli domácí ještě několik slibných momentů, ale do poločasového hvizdu už branka nepadla.

Po změně stran CSKA ještě přidal na aktivitě a kopala se druhá penalta po jasné faulu Kalešina na Hondu. Míč si postavil opět Doumbia a poslal míč za záda Ryžikova, sudí Bezborodov ale nařídil opakování a podruhé kanonýr z Pobřeží Slonoviny přestřelil branku.

Pravidlo, nedáš - dostaneš, se opět potvrdilo. V 61. minutě chyboval brankář CSKA Gabulov při slabé střele Rjazanceva a Rubin se opět dostal do vedení - 1:2. Nutno uznat, že při následné nebezpečné střele Natcha Gabulov podržel svůj tým.

Za nepříznivého stavu se Rubin opět zatáhl do defenzívy a tentokrát už hráči CSKA na pevnou obranu hostujícího týmu recept nenašli. Jedinou šanci měl na kopačce Honda z přímého kopu, ale jeho střela s nebezpečným odskokem k brance nevedla.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele