základní část, 4. kolo
09.04.2011 16:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Kubaň Krasnodar 1:0

Dinamo v koncovce dokázalo vydobýt vítězství nad Kubaní, jediný gól dal po pasu Kevina Kuranyiho Igor Semšov. Bílomodří dokázali zvítězit v druhém zápase, ale opět nepředvedli důstojnou hru.

Zápas začal nervózně a domácím se v útoku nic nedařilo. Teprve ve 13. minutě se Granatovi málem podařilo poslat míč do vzdálenějšího rohu brány. Čas utíkal, Dinamovci ovládali balón, ale nevěděli, co s ním mají udělat. Hra bílomodrých postrádala myšlenku a první nebezpečný moment tak přišel ze standardní situace, kdy nad střílel Ropotan.

Kubani se nedařilo vůbec nic. Jen Corajevovi se podařilo odcentrovat na Vargu, jenže dříve u míče byl Samedov. Čekalo se, že Dinamo ve druhé půli přidá na tempu, ale s ubíhajícím časem žádná změna nepřicházela. Po hodině hry pustil Božovič do hry Voronina, který oživil hru a hned střílel do obránce. V 67. minutě měl příležitost Semšov, jenže rána se dinamovskému kapitánovi nepovedla.

Hostům se zranil Davydov, kterého vystřídal debutant Marcos Ureña. Hráči hostujícího týmu vyrovnali hru, ale ke střelám na bránu soupeře pořád nedocházelo. V 70. minutě se domácím konečně podařilo vytvořit si gólovou situaci, jenže skvělé zahrál Budakov. A přece jen Dinamo vstřelilo gól. Hru oživil Smolov, po jeho centru posunul Kuranyi míč na Semšova. Ten si balón zpracoval a nekompromisně zavěsil. Nakonec si domácí vítězství udrželi.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele