základní část, 28. kolo
24.10.2011 18:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Rubin Kazaň 0:2

Černá série Dinama proti Kazani nadále pokračuje, v pondělním šlágru 28. kola Premier Ligy hostující Rubin vyhrál 2:0.

V prvním poločase byly k vidění šance na obou stranách. Rubin zahrozil nebezpečnou střelou Eremenka, kterou gólman Šunin vytáhl z pod břevna. Zajímavá byla dalekonosná střela Natcha, ale Šunin dokázal míč vyrazit a prostor následně vyčistil obránce Fernandez. Branku Rubinu naopak pořádně ohrozil Kokorin, ale jeho střelu na vzdálenější tyč Ryžikov vyrazil a pak na zkušeného gólmana Kazaně nevyzrál ani hlavičkou Kuranyi.

Ve druhém poločase se charakter utkání změnil. Dinamo i Rubin méně ztráceli míče a hráli efektivnější fotbal. V 58. minutě se Rubin dostal do vedení Rjazancev, který nedal Šuninovi krásnou křižnou střelou z rohu šestnáctky žádnou šanci - 0:1. Vzápětí mohlo Dinamo vyrovnat, ale Ryžikov opět čaroval při střele Kokorina.

Vedení si Kazaň pojistila v 68. minutě, Izraelec Natcho nádherným "angličanem" z přímého kopu překonal Šunina - 0:2. Tento stav vydržel až do závěrečného hvizdu a Rubin tak opět porazil svého oblíbeného soupeře.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele