základní část, 18. kolo
31.07.2011 16:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Volga Nižnij Novgorod 2:0

Dinamo vyhrálo pátý zápas za sebou. Tentokrát si Moskvané smlsli na Nižném Novgorodu, kterému začíná téct do bot. Trefili se Semšov a Samedov.

Začátek utkání patřil domácím, kteří Volgu zatlačili před její bránu, ale žádná kloudná šance z toho nebyla. V 19. minutě se Kevin Kurányi dostal do klubu přátel "nedám gól z metru". Semšov mu ideálně naservíroval balon před prázdnou bránu, ale Němec nepochopitelně přestřelil. V 28. minutě Grigalava ostře fauloval Samedova a vysloužil si žlutou kartu, o půl minuty zákrok opakoval a rozhodčí Suchina svůj akt opakoval také. Hráč Volgy šel do sprch. Za nerozhodného stavu se šlo také do kabin. Dinamo si se soupeřem jen hrálo, ale ne a ne dát gól.

Hned po změně stran Samedov centroval na Fernandese, jeho pokus však Abajev kryl. A tak se skóre měnilo až v 60. minutě. Voronin na půlící čáře vybojoval míč, který se poté dostal k Semšovovi, ten si pohrál s obránci a za vápnem vypustil ránu na vzdálenější tyč. Míč se třepotal v síti - 1:0.

Jelikož se poté spíše střídalo než hrálo, tak se přesuneme rovnou do 95. minuty utkání, kdy se opět měnilo skóre. Volga v posledních sekundách vrhla síly do útoku, ale Dinamovci odkopli balon od vlastní brány až za půlící čáru, kde číhal Kurányi, který pelášil k bráně a snažil se překonat Abajeva, ten míč vyrazil pouze kousek od sebe, kam mezitím doběhl Samedov a střelou k tyči mu nedal šanci - 2:0 a konec zápasu. Dinamo zaslouženě vyhrálo.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
k0udy

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele