základní část, 17. kolo
24.07.2011 18:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

FK Rostov - Dinamo Moskva 0:2

Bída Rostovu pokračuje i nadále. Tentokrát si na něm smlslo moskevské Dinamo. Rostované však nezůstali za očekáváním a aspoň v jednom ohledu nezklamali, Kalačev dostal červenou kartu.

Utkání načali lépe očekávaně hosté. Drželi Rostov pod tlakem a nakonec to přineslo ovoce. V 11. minutě gól vsítil Semšov. Stalo se tak poté, co mu nacentroval přesně Samedov - 0:1!

Ve 26. minutě podrtrhl převahu Dinama střelou Voronin, bohužel pro něj pálil do rukou brankáře. Hra byla velice kouskovaná, domácí hráli jako vždy od podlahy a to doslova. Jejich brutální hra nevoní nikomu. Ve 33. minutě konečně předvedli něco fotbalového. Kalačev utekl po pravém křídle a ranou na bližší tyč překvapil Šunina, ale ten s vypětím míč vyrazil na roh. Ve 41. mohlo být v táboře hostí ještě veseleji. Samedov opět centroval a Semšov opět pálil, ale míč byl sražen mimo, v těchto místech se zjevil Sapeta a mohl pálil do prázdné brány. Také tak učinil, ale vystřelil pánu bohu do oken. Tímto napsal tečku za první půlí, po které byli určitě více spokojeni hráči Dinama.

V druhé půli se posuneme rovnou do 76. minuty, kdy se opět měnilo skóre. Do té doby se kromě střídání a žlutých karet nic neudálo. Zní to divně, ale bohužel pro přítomné diváky v Rostově tomu tak bylo. Po centru zprava (zjevně oblíbená strana Moskvanů) míč prodloužil Voronin a Semšov neměl problém dorazit míč do brány - 0:2!

A i v poslední zajímavé situaci měl prsty Semšov. Přepadl totiž přes nohy Kalačova, který dostal druhou žlutou a chtě nechtě musel pod sprchy. O necelých deset minut později ho následovali i ostatní hráči. Zápas skončil zaslouženou výhrou Dinama Moskva.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele