základní část, 19. kolo
06.08.2011 19:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Dinamo Moskva 3:1

Dinamo prohrálo v Krasnodaru s Kubani. Krasnodarský klub tak přerušil vítěznou sérii moskevského klubu, která čítala šest zápasů v řadě. Dva góly měl na svědomí Davydov, za nováčka v Premier Lize ještě skóroval Komkov.

Týmy začali v živém tempu. Už v první minutě Maximov málem vybojoval penaltu a v 5. minutě Kuranyi střílel nebezpečně hlavou. Vzápětí opět Kuranyi sklepl míč Voroninovi, jenže Ukrajinec minul. Hra měla dost rychlé tempo, ale postrádala nápad. Brzo se dinamovcům přestalo v útoku dařit. Snaha se ale bílomodrým upřít nedá.

Ke konci poločasu Dinamo opět nastartovalo. Pěkný průnik středem provedl Kuranyi, ovšem střílel přesně do náruče Budakova. Vzápětí střelu z dvaceti metrů vyslal Semšov. Balón ale letěl mimo. Zdálo se, že Dinamo úplně převzalo iniciativu. Jenže skórovala Kubaň. Navíc těsně před odchodem do šaten. Po dlouhém centru na Davydova balón nešikovně zastavil Fernandéz, takže kubanský útočník měl před sebou jen Šunina. Překonat ho neměl problém. br>
Po příchodu z šaten a odstartováni druhé půle hrubě chyboval Granat. Ten daroval balón Davydovu. Forvard si pak mohl připsat druhý gól. Avšak minul. A přece jen druhý gól si Davydov připsal. V 64. minutě utekl Granatovi a tvrdou ránou nedal Šuninovi šanci. Branka padla čtyři minuty poté, co Dinamo vyrovnalo. Skóroval Kuranyi.

Po inkasování druhého gólu se dinamovci začali pořádně snažit. Šanci měl Voronin, z otočky poslal sice krásnou, ale nepřesnou střelu. Z toho samého místa, ze kterého skóroval Kuranyi, pálil do tyče Semšov.

Petrescu poslal do hry Komkova a ten hned vstřelil gól. Sergej Silkin provedl dvojí střídání. Na trávník vyběhli Misimović a Kokorin. V 85. minutě Dinamo neproměnilo poslední šanci v zápase. Budakova nepřekonal z blízky Semšov.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele