o titul, 39. kolo
14.04.2012 14:15 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Lokomotiv Moskva 1:1

Utkání FK Kubaň Krasnodar - Lokomotiv Moskva skončilo remízou 1:1. K vítězství byli blíže domácí, kteří v závěru neproměnili své nadějné příležitosti.

První nebezpečný moment zápasu si vytvořila Kubaň, střela Rumuna Bucura ale prosvištěla vedle pravé tyče Guilhermeho. Ani Lokomotiv nechtěl hrát druhé housle a útočník Caicedo během tři minut dvakrát pořádně zahrozil. V obou případech ale nevyzrál na připraveného Belenova.

Největší šanci prvního poločasu si vytvořil útočníka Kubani Lacina Traore. Vytáhlý útočník běžel sám na brankáře Guilhermeho, ten dělal, co mohl, ale vzít míč mu nedokázal. Traore však následně z šesti metrů minul branku! Traore byl při chuti, ale v další šanci měl opět smůlu. Po rohovém kopu hlavou orazítkoval tyč.

V 61. minutě se dostal Lokomotiv do vedení, obrana Kubani nezvládla lehkou situaci, jejího kolapsu využil útočník Loko Roman Pavljučenko a otevřel skóre - 0:1. Z vedení se ale Moskevští neradovali dlouho, v 74. minutě vyslal elegantní střelu Pizzelli a Guilherme nestihl zareagovat - 1:1.

V závěru utkání šel na tribunu Dan Petrescu, který až příliš emotivně reagoval na průběh utkání. V závěru utkání byla blízko vítězné branky domácí Kubaň, ale když po pěkné individuální akci nevyzrál na Guilhermeho střídající Ureňa, skončilo utkání remízou 1:1.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele