o titul, 40. kolo
21.04.2012 16:45 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Zenit Petrohrad 2:2

Diváci v Krasnodaru se rozhodně nenudili. Obhájce titulu Zenit Petrohrad remizoval v utkání 40. kola Premier Ligy s domácí Kubani 2:2.

Zenit Petrohrad vstoupil do utkání, jak se na úřadujícího mitra sluší a patří. Pitěrci převzali iniciativu a do dobrých příležitostí se dostali Aršavin a Bystrov. Oslabení domácí se postupem času dostali do hry a organizovaným výkonem tlumili nápor Zenitu. V 17. minutě byl blízko gólu Traore, ale po centru Bucura poslal míč do tyče. Ve zbývajících minutách prvního poločasu se hra uklidnila. Dobrou střelou se prezentoval Aňukov, ale Belenov jeho pokus mířící na přední tyč vyrazil na roh.

Vstup do druhého poločasu měl lepší opět Zenit, ale první vážnější možnost měla Kubaň. Bucur vnikl do pokutového území Zenitu, ale střílel vedle. V 61. minutě 29 tisíc fanoušků na stadionu Kubaň hromadně slavilo! Traore obehrál Širokova a následně sebevědomě vnikl mezi duo Criscito - Alves a rozvlnil síť. Parádní branka poslala Kubaň do vedení - 1:0.

V 73. minutě vedla Kubaň 2:0 a opět se trefil Traore, tentokrát hlavou po standardní situaci Pizzeliho - 2:0. Rozzlobený Zenit nakonec dosáhl během smrtící dvouminutovky vyrovnání. Nejprve snížil na 1:2 Aršavin a na konečných 2:2 vyrovnal Širokov, když se trefil pod břevno.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele