základní část, 16. kolo
26.06.2011 16:45 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Kubaň Krasnodar 0:2

Kubaň dokázala porazit Rubin a přetrhnout tak deset zápasů trvající bezproherní sérii Kazaně. Svěřenci Dana Petrescu zároveň po třech porážkách získali nějaké body.

Hra začala vystrašením soupeře, Němov se snažil střílet přes sebe, trefil však hlavu Armaši. Kazanci dobře útočili ve snaze poslat Medveděva do zakončení. Ten však pořád prohrával souboj s obránci a spoléhal na odpískání penalty. Kubanci postupně převzali otěže hry a stali se opravdovými vládci na hřišti.

Hra byla v docela živém tempu, chyběly ovšem nebezpečné situace. Nakonec v pětadvacáté minutě bylo docela horko u brány domácích, když se Kulik snažil poslat míč do sítě po teči Medveděva. Ryžikov však dokázal míč vyrazit. Kazanský gólman pak deset minut nato vyběhl na výlet z brány, jako by chtěl útočit. A málem se mu to vymstilo. U rohového praporku ho okradl o balón Bukur, zastavit ho musel za cenu žluté karty.

V sedmadvacáté minutě se musel předvést Budakov, když po centru Bystrova zakončoval Bocchetti. Poslední slovo v prvním poločase měli přece je hosté. Traoré však poslal balón z deseti metrů od brány nad svatyni Ryžikova.

Začátkem druhé půle přišel první gól zápasu. Hosté z Krasnodaru dokázali vstřelit branku po třech stech minutách. Po rozehrání rohu nejvýš vyskočil Zelao a poslal míč do brány. Ryžikov si na míč sáhl, ale zachránit svůj tým už nedokázal. Vyrovnat mohli Kazanci hned v následujícím útoku, Budakov však na rozdíl od svého kolegy míč vyrazil.

Kubanci s radosti přijali roli týmu, který spoléhá na protiútoky. Jednu z příležitostí musel hasit na poslední chvíli Navas. Nedovolil totiž Traorému pořádně vystřelit. Domácí se docela zlobili na Jegorova, který mohl odpískat pokutový kop v jejích prospěch. Medveděv poslal míč kolem Zelaa a balón trefil ruku Brazilce.

V 70. minutě se Berdyjev rozhodl k Medveděvu přidat mladého Moldavana Antoňuka, ale mladík se ani nestačil ohřát na hřišti, jak Kubaň zvýšila své skóre. Bukur, žongluje v šestnáctce soupeře, obehrál dva obránce a přesně vystřelil pod břevno. V podstatě to znamenalo konec zápasu. Rubinu se v tomto zápase absolutně nic nedařilo. Kubaň tak porazila Rubin 2:0.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele