základní část, 19. kolo
07.08.2011 15:45 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Rubin Kazaň 0:1

Nalčik opět ztratil. Tentokrát doma proti silnému Rubinu. Spartakovce tak dělí jen skóre od poslední Samary. Naopak Kazaň se zdá být před duelem s Lyonem v pohodě.

Utkání začalo očekávaně. Mírným tlakem Rubinu a úpornou obranou Spartakovců. Ti se dostali do šance až v 17. minutě, kdy po rohu pálil nad Siradze. Na druhé straně pálil Natcho, ale ani jeho pokus nebyl úspěšný. V 33. minutě mohlo být veselo. Siradze si ve vápně vyměnil míč s Leandrem, který na svého parťáka chtěl zpátky nacentrovat, ale trefil pouze ruku Romana Šaronova. Jasná žlutá karta a penalta. K té se postavil sám Leandro a poslal balon k levé tyči, jenže tam se také vrhnul gólman Ryžikov, který míč chytil! Do konce poločasu aktivitou hýřili spíše domácí, ale ovoce to nepřineslo, do kabin se šlo za stavu 0:0.

Hned po začátku poločasu zase úřadoval Leandro. Vystřelil zpoza vápna a míč letěl k pravé tyči po zemi, jenže při cestě jej tečoval Pilipčuk, takže míč letěl najednou do levé šibenice. Ryžikov si mohl oddechnout, střela jen těsně prolétla nad břevnem. Jelikož domácí neměli v koncovce štěstí nebo potřebnou kvalitu, tak se slavilo zákonitě na druhé straně. Konkrétně v 72. minutě. Lebeděnko uháněl s míčem k bráně, přihrál Natchovi, který mu obloučkem přihrál zpět do vápna, Igor si viditelně zpracoval balon paží a z otočky Fredriksona propálil. Pomezní musel celou akci vidět, ale nic nesignalizoval. Nalčik se snažil do konce utkání vyrovnat, ale na pozornou obranu si nepřišel. Utkání tak neprávem vyhrála Kazaň, jelikož byla horším týmem a dala gól, který neměl platit.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1x

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele