základní část, 3. kolo
02.04.2011 14:15 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - Dinamo Moskva 3:0

Moskevské Dinamo potvrzuje vleklé trápení na hřišti soupeřů a v sobotním klání na hřišti Volgy Nižnij Novgorod prohrálo vysoko 3:0. Přitom v prvním poločase bělomodří spálili několik vyložených příležitostí. Na marnotratnost doplatili po změně stran.

V prvních 35 minutách se oba týmy na hřišti příliš neprosazovaly. Územní převahu mělo Dinamo, ale k výraznému ohrožení branky Abajeva se nedostalo. Domácí Volga často hledala vepředu dravého Marcvaladzeho, ale nebezpečného gruzínského útočníka pokryli Fernandez s Granatem. V poslední desetiminutovce se rozjel na polovině Volgy pořádný kolotoč, ale Dinamo opět podvedlo proměňování šancí. V šanci byl Samedov, ale nakonec nevypustil ani přihrávku ani střelu. Nůžkami orazítkoval břevno Kuranyi, následnou dorážku nezvládl Semšov poslat do prázdné branky. Kapitán Dinama měl i další šanci, ale po krásné přihrávce Wilkshirea střílel vedle zadní tyče.

Trenér Volgy Omari Tetradze na špatný výkon svého mužstva zareagoval střídáním nevýrazného Goguy za Ahmetoviće. A Dinamo po změně stran nebylo schopné pokračovat v povedeném závěru prvního poločasu. Volga naopak přidala na agresivitě, začala pressovat. V 63. minutě se ujala vedení. Chodžava perfektní přihrávkou vysunul za obranu Plesana, ten přehodil vybíhajícího Šunina a rozvlnil síť. Dinamo se nestačilo vzpamatovat a prohrávalo 2:0. Střílený přímý kop Chodžavy proklouzl mezi nohami Šunina.

Frustrované Dinamo v 75. minutě dorazil Ahmetović a byl u toho opět Chodžava, který byl opět v roli asistenta. Gruzínský záložník byl dnes králem utkání. Dinamo mělo ve zbytku utkání možnosti snížit nepříznivé skóre, ale Kuranyi v šancích neuspěl. Volga vyhrála 3:0 a připisuje si druhé domácí vítězství.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dinamo musi.1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele