základní část, 22. kolo
27.08.2011 15:45 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - Těrek Groznyj 3:1

Volga porazila Těrek v zápase, kde hru ordinoval trenér Peredňa. Čeryšev onemocněl a v jeho nepřítomnosti volžané přetrhli sérii šesti zápasů bez vstřeleného gólu.

První střelu zápasu vyslal ze standardní situace Gogua, který byl docela aktivní na svém křídle. A herně předčil jak vlastní spoluhráče, tak i protihráče. Ti všichni si hned ze začátku naordinovali pěší tempo a během takové hry navíc dokázali hodně kazit. Ovšem náboj tento zápas měl, vždyť sudí během první půle rozdal šest žlutých karet. I přesto dokázali volžané skórovat.

Tursunov zůstal naprosto osamocen na rohu brankoviště a poslal míč do brány, když dokonce stihl i zamířit. Hosté se hrnuli dopředu, jenže absolutně bez nápadu. Před obranou Volgy byli bezzubí. Proto nikoho neudivil ani druhý gól z kopaček domácích. Gogua převzal míč ve středu šestnáctky, otočil se a poslal ho do dolního rohu.

Zajímavá statistika se objevila na informační tabuli během přestávky. Ta totiž hlásila, že Šamil Asildarov během první půle uběhl pouhopouhý kilometr a půl. V druhé půli, kdo ví proč, podkopl Maurício zezadu Plešana a Nikolajev odpískal penaltu, kterou bez problému realizoval Chodžava.

Vlastně by tím mohl zápas i skončit. Těrek totiž odehrál jeden z nejhorších zápasů sezóny. A nic na tom nezměnil gól Pavlenka v poslední desetiminutovce. S takovou hrou může Těrek na první osmičku zapomenout.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele