14. kolo
04.11.2012 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Krasnodar - Dinamo Moskva 2:0

Domácí Krasnodar se probral a na domácím stadionu paralyzoval ve formě hrající Dinamo. Trefili se Wanderson s Konatém. Domácí tedy zvítězili 2:0.

Lépe začalo hostující Dinamo. Zejména Dzsudzsák hráčům FK pořádně zatápěl. VE 14. minutě mohl poprvé rozvlit síť, jenže v dobré pozici minul bránu. O pár minut později hlavičkoval Kurányi, jenže domácí brankář Sinicin byl pozorný a i tento pokus lapil. Po celou první půli byl stále v permanenci a likvidoval útoky hostů. Jeho spoluhráči toho moc nevymysleli. V 26. minutě dokonce Marciu vykopával balon z čáry ! Stalo se tak po Kurányiho střele hlavou, kdy Sinicin nestihl vypíchnout míč. Když ase už zdálo, že Dinamo prostě musí skórovat, tak zákonitě skórovali domácí. V 37. minutě po centru Marcia hosté odvrátili míč hlavou jen k Wandersonovi, který zavřel oči a z voleje napálil balon, ten proletěl pod břevnem a zastavil se v síti. V sedmatřicáté minutě se domácí tedy dostali do vedení. První půle pak pokračovala v poklidném duchu, do šaten se šlo tedy za stavu 1:0 pro krasnodarské FK.

Druhá půle se nesla v podobném duchu jako v prvním poločase. Domácí bránili, hosté útočili. S tím rozdílem, že se nedostávali do tolika šancí. Kouč Muslin svým svěřencům patrně promluvil do duše. Sinicin si tak mohl trochu oddechnout. Krasnodařané začali také útočit. Většina ataků hostující brány šla přes Wandersona, ale jeho střely bránu svorně míjely. Když se už zdálo, že další gól na svět nepřijde, tak udeřil mladičký Senegalec Konaté a Šunin tahal balon ze sítě podruhé. Díky druhému gólu v nastavení tak zápas skončil nezaslouženou výhrou domácích 2:0.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
paver

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Veselac

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele