1. kolo
21.07.2012 14:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - Dinamo Moskva 1:0

Občas to tak bývá, že se můžete snažit sebevíc a nejde vám to. Přesně to si mohl říkat Kevin Kurányi, který neproměnil spoustu gólovek a Volga z ojedinělého protiútoku dala jediný gól zápasu.

Festival neproměněných šancí Dinama načneme v 15. minutě, kdy v příhodné pozici kanonýr Kurányi přestřelil bránu. O tři minuty později pálil z dálky Dzsudzsák, Abajev se štěstím balon vyrazil a dorážející Kurányi byl v ofsajdu. Po hlušším období pálil v 40. minutě Misimovič, ale jeho rána letěla jen těsně vedle tyče. Domácí toho moc neukázali, hrstka jejich fanoušků opravdu nemohla být s hrou svého celku spokojena. Do šaten se šlo za nerozhodného stavu, i když hosté měli daleko více ze hry a gól doslova visel na vlásku.

Druhou půli zahájili lépe hosté. V 51. minutě se bez vlastního zapříčinění dostali do výhodné situace. Maksimov totiž tvrdě fauloval Nobou a byl vyloučen. V 65. minutě pálil Kokorin, míč byl tečován na břevno, ale ani z tohoto mráčku nezapršelo. Chvíli předtím se dostal na hřiště Anton Šulenin, který vystřídal nulového Karjaku a ukázalo se to jako dobrý tah. V 69. minutě totiž nacentroval Rykov a právě Šulenin hlavou s pomocí břevna otevřel skóre. Neuvěřitelné. 1:0.

Německý snajpr Kurányi dnes opravdu neměl svůj den, v posledních deseti minutách totiž spálil dvě velké šance. Naopak musíme vyzdvihnout velký den brankáře Abajeva, který všechny pokusy hráčů Dinama lapil a Volga se tak probránila k vítězství 1:0. Hráči mohou děkovat paní štěstěně a svému gólmanovi.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
hradec

Škoda Dinamo spustu hvězd a v honbě za titulem je to ztráta

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
HullCity

Taková škoda,že Dinamo nevybojovalo v minulé sezoně předkolo LM!Základní část hráli skvěle a jen tu play-off skazili,což je obrovská škoda!No nic,je tu nová sezona a já doufám ve stejné představení,jako v té minulé.V tomto zápase to bude jednoznačné: 0:3.

Reagovat
HullCity

Sakra!Je vidět,že Volga na Dinamo doma umí.

Reagovat
paver

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
HullCity

Hele,ty debile co lezeš na ukr ligu a tam se mi vysmíváš,co si tipoval tady?!Smál jsem se ti a psal jsem ti tu,jaký si vůl?!Ne,ale jelikož ty to deláš a admini na to serou tak já začnu taky.Sice nevím,co si tím kompenzuješ(u mužů to je nejčastěji délka ptáka),ale ok.Ty si k té buzeraci neměl důvod,já ho mám:tebe a ty tvoje rádoby objektivní komentáře!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je neskutecny, Novgorod v 10ti a jeste daj gola, mi rekni co ta hvezda Kuranyi v Dinamu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele