o titul, 37. kolo
10.05.2008 13:30 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Rangers FC - Dundee United 3:1

Rangers díky dvěma brankám Nacha Nova porazili 3:1 Dundee United a nadále drží první příčku ligové tabulky. Vedoucí gól dal Novo v 7. minutě, v 18. minutě vedení Rangers ještě zvýšil. Hosté snižovali v 76. minutě, po trefě De Vriese, v nastavení si ale Rangers svoji výhru pojistili třetím gólem, tentokrát skóroval Darcheville.

První šanci ohrozit bránu hostí měl Kevin Thomson, při zahrávání volného kopu, místo střely ale poslal míč přesně na hlavu Nova, který už v sedmé minutě zajistil Rangers vedení 1:0. Na druhé straně byl blízko vyrovnání Hunt, jeho střela orazítkovala tyč Alexanderovi brány. V 18. minutě hry vykopával od brány Alexander, Cousin prodloužil na rozběhnutého Nova, který nechytatelnou střelou podruhé překonal Zalusku. Chvíli před poločasem měli šanci hosté, De Vries ale Alexandera nepřekonal.

V 52. minutě odešel ze hřiště zraněný Thomson, kterého nahradil Dean Furman. Nebezpečně blízko brány Rangers se dostal Hunt, Weir na hráče Dundee dotíral a Hunt v pokutovém území upadl. Hosté žádali pokutový kop, rozhodčí byl ale proti. Hostitelé o chvíli později zahrávali volný kop, k němu se postavil nováček na hřišti Furman, přihrál Novovi, Španěl ale hattrick nevsítil, mířil totiž vedle. V 65. minutě se zahrával první rohový kop utkání a Daillyho zatočená střela, či spíše centr, udeřil do brankové konstrukce. Na druhé straně střílel nebezpečně Swanson, ale ani on nedal. V 75. minutě Cousin tvrdě fauloval Wilkieho a mohl být rád, že dostal jen žluté varování. United nakonec snížili, hlavou překonal Alexandera De Vries. Rangers si v nastaveném čase svoji výhru ještě pojistili. Ferguson našel Darchevilla, na jehož ránu byl Zaluska krátký. Rangers zvítězili nad Dundee United 3:1.

Autor: Vít Sedlák / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele