základní část, 33. kolo
18.04.2009 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Inverness Caledonian - Hamilton Academical 1:1

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi sestupem ohroženými týmy Invernessem a Hamltonem. Po čtvrthodině hry poslal hostující Accies do vedení James Gibson. Dvě minuty před koncem zápasu zajistil Invernessu alespoň bod Guy Kerr.

Hamilton se chtěl už dnes přiblížit k záchraně ve skotské Premier League,a tak se do utkání vrhl ve velkém stylu, když v sedmnácté minutě James Gibson propálil brankáře domácích Essona.Napilno měl gólman Invernessu také o deset minut později. Přímý kop Gibsona nepříjemně tečoval na hranici velkého vápna Richie Foran. Esson se však zaskočit nenechal.

Těsně před odchodem do kabin mohli Caley srovnat Hamiltonem krok zásluhou Filipeho Moraise, ten však při pokusu přehodit brankáře Tomáše Černého překopl i bránu. V 63. minutě se neujala ani hlavička Dougie Imrieho, jenž se do koncovky propracoval po centru Moraise. Štěstí při Hamiltonu stálo i o chvíli později, když hlavičku Iana Blacka zastavilo břevno.

Když už to vypadalo, že si Hamilton odveze z Caledonian Stadium všechny body, přišel centr Forana, který našel volného Guye Kerra, jenž střelou z voleje zajistil Invernessu bod. Po zisku bodu se Hamilton propadl na desátou příčku, Inverness zůstal jedenáctý.

Autor: Petr Páral / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele