základní část, 3. kolo
23.08.2008 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Inverness Caledonian - Hibernian FC 1:1

Ze zápasu mezi Invernessem a Hibernianem ani jeden z týmů vítězně nevyšel. Do vedení šli ve 21. minutě domácí gólem Cowieho, ale minutu po začátku druhé půle srovnal na konečných 1:1 Colin John Nish.

První příležitost v utkání měli domácí, ale Barrowman ani Rooney se do brány netrefili. Obrovskou šanci měl o pár minut později Tokely, jeho hlavičku ale fantasticky vyrazil McNeil. Na druhé straně přihrál Fletcher do velké šance Rankinovi, ale záložník hostí mířil mimo. Ve 21. minutě se domácí ujali vedení. Ian Black přihrál volnému Cowiemu a 25letý záložník domácích dostal přesnou střelou Inverness do vedení 1:0. První půle již žádné další šance nepřinesla a především Hibs nemohli být s výsledkem spokojeni. Hosté ještě nikdy na stadionu Invernessu nevstřelili gól a ani v tomto zápase nebyli ve své kůži.

Ovšem do druhé půle vyběhli hosté velmi aktivně a hned ve 46. minutě byla neprůstřelnost domácího týmu ze zápasů s Hibernianem pokořena. Výstřel Deana Shielse dostal na nohu Nish a vysoký útočník Hibernianu vyrovnal na 1:1. Nebezpečnou šanci mohl mít o chvíli později McGuire, ale McNeil míč lapil. Oba týmy ke konci zápasu šetřily čas a za výsledek 1:1 byly očividně rádi.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele