základní část, 29. kolo
14.03.2009 16:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Inverness Caledonian - Kilmarnock FC 2:1

Pod novým koučem Terrym Butcherem se Inverness znovu ukazuje jako celek, který dokáže překvapit. To se událo také v dnešním zápase na Caledonian Stadium, kde zvítězil domácí tým 2:1 nad Kilmarnockem.

Zápas provázeli pro fotbal nevhodné podmínky a hráčům dělal problémy zejména silný vítr. Už po padesáti sekundách hry musel zasahovat po střele Brysona gólman Esson. Šanci měl i Invincibile, ale zaváhal a obrana mu míč ukradla. V devatenácté minutě šli domácí do vedení, když Tokely poslal dlouhý míč do pokutového území a Foran hlavičkou překonal brankáře Combea.

Kilmarnock se nezvedl, naopak o tři minuty později inkasoval už podruhé. Tentokrát zahrával Ian Black volný kop a s pomocí větru zmátl brankáře a míč skončil ve spodním pravém rohu brány. Inverness vypadal, že si zápas užívá, ale těsně před koncem první půle dostal gól do šatny, když se po centru Haye prosadil Ford.

Ve druhé půli měl jedinou větší šanci Skelton, ovšem jeho dalekonosnou ránu Esson lapil do svých rukavic. Kilmarnock se snažil o vyrovnávací gól, ale přes bezchybnou obranu Invernessu neprošel a odjížděl tak bez bodu.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele