o udržení, 37. kolo
16.05.2009 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - Inverness Caledonian 1:0

Přestože sehrál Inverness s Kilmarnockem velice vyrovnanou partii, na body nedosáhl, stále je tak v nebezpečí sestupu. Jediný a vítězný gól zápasu padl až v 79. minutě po hlavičce Kevina Kylea.

Oba týmy se nachází ve spodní šestce tabulky a proto nebyl k vidění nikterak záživný fotbal, i když Horalé hráli o něco lépe než soupeř. Foran byl blízko gólu po přihrávce McBaina, ale na míč nedosáhl. Do šance se dostal také Filipe Morais, ale jeho pokus mířil mimo bránu Kilmarnocku. Největší příležitost první půle byla k vidění minutu před jejím koncem, Kyleova hlavička ale do brány nepropadla.

Pět minut po začátku druhého poločasu střílel Djebi-Zadi jen do postranní sítě, rána Moraise byla vyražena Combem. Djebi-Zadi zkoušel o chvíli později štěstí znovu, Combe byl připraven. Inverness se unavil a domácí se začali dostávat do tlaku. Dvanáct minut před koncem zápasu Taouil nahrál Hayovi, jehož přihrávku zužitkoval ve vítězný gól hlavou Kyle. Taouil mohl ještě před koncem zápasu zvýšit na 2:0, ale jeho střelu zastavila tyč.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele