o udržení, 36. kolo
13.05.2009 20:45 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Motherwell FC - Inverness Caledonian 2:2

Velice zajímavé utkání mohli sledovat diváci v Motherwellu, kam přijel zvedající se Inverness. Přestože se domácí dostali do vedení zásluhou McLeana, hosté dokázali brankami Moraise a Imrieho výsledek otočit. Tečku za utkáním ale udělal v 79. minutě Sutton, jenž srovnal na konečných 2:2.

Začátek utkání patřil Invernessu, Imrieho střelu ale zablokoval Reynolds. Přízemní ránou chtěl Smithe překvapit Morais, ale neúspěšně, naopak do hry se začal dostávat také domácí celek. Nejprve střílel Lasley, bohužel pro domácí nepřesně, gól však padl jen o chvíli později. Rohový kop Hammella letěl nebezpečně do pokutového území Invernessu a McLean dostal míč do sítě.

Tentýž hráč si připsal střelu i o chvíli později, tentokrát však jen do postranní sítě. Vyrovnání přišlo pět minut před koncem úvodní půle, kdy Hammella oloupil o míč Imrie a jeho následná přihrávka byla Moraisem využita ke gólu. Také do druhé půle lépe vstoupili hosté a Moraisovu střelu musel vyrážet Smith.

Inverness poslal do vedení v 56. minutě Imrie, který dostal přesnou přihrávku od Djebi-Zadiho. Hosté se stále tlačili dopředu a Imrieho další pokus musel vyrážet Smith. Poslední branka zápasu však padla na straně druhé, kde se po pokusu Klimpla trefil Sutton.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele