základní část, 28. kolo
04.03.2009 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Rangers FC - Inverness Caledonian 0:1

Rangers v domácím zápase proti Invernessu zklamali a s doposud posledním celkem ligové tabulky prohráli 0:1. O výhře hostí rozhodl až v samém závěru utkání z pokutového kopu Ian Black.

Do první šance se dostal kanonýr Rangers Kris Boyd, jeho střela ale šla mimo. O chvíli později po přihrávce Flecka měl Boyd druhou příležitost, tentokrát však zasáhl gólman Esson. Na druhé straně se pokusil ohrozit McGregora Morais, ale nemířil přesně. Zajistit vedení mohl Rangers Papac, jeho centr mířící do brány ovšem vykopl Munro.

Po přihrávce Edua byl ve velké šanci Miller, který gól vstřelil, rozhodčí ale odpískal ofsajd. Rangers dál jasně vládli zápasu a po centru Davise byl ve velké šanci Papac, Esson byl ale bezchybný. Boyd v dnešním zápase nedokázal zvýšit svůj počet ligových gólů a neprosadil se ani hlavičkou po přihrávce Millera.

Na druhé straně se do úniku dostal Rooney, pod tlakem Bougherry ale mířil nepřesně. Utkání se blížilo ke konci, než přišla chyba Rangers. Po zaváhání mezi Weirem a McGregorem dostal šanci Proctor, kterého musel prvně jmenovaný faulovat, za což byl vyloučen a navíc se kopal pokutový kop. K němu se postavil Black a vystřelil Invernessu tři body.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasna vyhra domacich

Reagovat
smazaný uživatel

Božínku....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto by nečekal opravdu nikdo! Celtic ale děkuje za nečekanou prohru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele