základní část, 7. kolo
02.10.2010 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Inverness Caledonian - Aberdeen FC 2:0

Celek Invernessu doma zvládl utkání proti ambicióznímu Aberdeenu, když jej po devadesáti minutách vyprovodil dvěma góly a snadným vítězstvím 2:0.

Utkání začalo v klidném tempu. Netrvalo však dlouho a domácí celek se chopil iniciativy a začal si vytvářet herní převahu. Ta se projevila v 18. minutě, kdy si na perfektní centr ze strany naběhl osamocený Jonathan Hayes. Ten si ve své stoprocentní šanci počínal velice dobře a otevřel skóre utkání.

Domácí tedy vedli 1:0 a do dalších minut mohli jít s mnohem lepším pocitem. Neuběhlo totiž mnoho a Inverness mohl vést o dvě branky. Adam Rooney však nenapodobil svého jmenovce v dresu Manchester United a ve své šanci se zachoval zbrkle. Jeho střela tak skončila mimo tři tyče hostující branky.

První poločas toho po fotbalové stránce moc nenabízel. Zbytek se spíše dohrával a tak diváci i aktéři duelu čekali na druhé dějství. V tom začali opět lépe domácí. Ti se dočkali druhé branky, když se díky své aktivitě do zakončení dostal Rooney. Ten si tentokrát se svou šancí poradil skvěle, když po přihrávce Ryana Jacka pálil z voleje přímo za záda padajícího brankáře Howarda.

Hosté jen těžko hledali odpověď a přestože do konce utkání zbývalo dost času, tak si nedokázali vytvořit sebemenší možnost dostat se do utkání. Domácí obrana fungovala skvěle a tak po devadesáti minutách poprávu slavila vítězství 2:0.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele