základní část, 23. kolo
22.01.2011 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Inverness Caledonian - Hamilton Academical 1:1

Inverness ztratil na domácím hřišti další body, s posledním Hamiltonem pouze remizoval 1:1. Domácí šli do vedení v 18. minutě po gólu Daniho Sancheze, Hamiltonu se však podařilo ještě do konce poločasu srovnat pokutovým kopem Mikaela Antoinea-Curiera.

Inverness vstoupil do zápasu beze změn, naproti tomu manažer Hamiltonu vyměnil oproti poslednímu utkání hned pět hráčů. Utkání začalo velmi klidně, až do vedoucí branky domácího týmu. Střelu Nicka Rosse gólman Černý vyrazil, Adam Rooney však rychle zareagoval a jeho pokus Černý vytěsnil pouze do cesty Sanchezovi, jenž zblízka posunul míč do brány, 1:0. Po 25. minutách hry mohl zvýšit vedení Ross, ale Černý si míč pohlídal.

O chvíli později po rychlém protiútoku vystřelil Imrie, domácího gólmana Essona však neohrozil. Osm minut před koncem první půle Imrie nebezpečně centroval k bližší tyči, ale český gólman míč vytěsnil. Hamiltonu se aktivita vyplatila, McDonald byl v pokutovém území faulován a Antione-Curier jen sekundy před koncem první půle srovnal na 1:1. Hamilton byl lepší i ve druhé půli, ale Graham mířil těsně mimo.

Po hodině hry mohl druhý gól vstřelit Sanchez, ovšem bránu v dobré šanci netrefil. O pár minut později našel Duff nabíhajícího Rosse, ale ani on nemířil přesně. Na druhé straně pohrdl gólovou příležitostí náhradník Marco Paixao, jenž hned po příchodu na hřiště hlavičkoval do brankové konstrukce. Duncanovu střelu z konce utkání tečoval Canning a nic dalšího se již nestalo. Zápas skončil remízou 1:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele