základní část, 27. kolo
19.02.2011 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Inverness Caledonian - St. Johnstone FC 2:0

Inverness nezaváhal na domácím hřišti v utkání se St. Johnstonem a zvítězil 2:0, díky čemuž se udržel mezi šesti nejlepšími celky soutěže. Domácí dostal do vedení krátce před půlhodinou hry Tokely a ve druhém poločase ještě pojistil výhru Invernessu Duncan.

Utkání začalo opatrně a první zajímavější moment byl k vidění až po deseti minutách hry, Millarova dalekonosná rána však mířila nad bránu. O tři minuty později odpověděl na druhé straně Doran, ale bránu ani zdaleka nenašel, stejně jako Murray Davidson. Ve 28. minutě měl Inverness první větší příležitost, na rohový kop Dorana si naběhl Tokely a hlavou dostal domácí do vedení 1:0.

Hosté ještě před koncem první půle střídali, Millara na hřišti nahradil Novikovas. Krátce po startu druhé půle byl na vzdálenější tyči volný Doran, ale gólovou příležitostí pohrdl a vystřelil vysoko nad bránu. Po hodině hry se přesto domácím podařilo zdvojnásobit vedení, když si Duncan naběhl na přihrávku Forana a míč postrčil kolem gólmana Enckelmana do brány.

Domácí stále navyšovali svůj tlak, střely na bránu měli Sutherland a Rooney, Enckelman byl však připraven. Deset minut před koncem utkání mířil Novikovas pouze do postranní sítě a další příležitosti si hosté nevypracovali. Na druhé straně se ještě ke střele dostali McDonald a Sutherland, mířili však mimo bránu.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele