základní část, 32. kolo
09.04.2011 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Kilmarnock FC - Inverness Caledonian 1:1

Remíza 1:1 na hřišti Kilmarnocku ukončila naděje Invernessu na umístění mezi nejlepší šestkou soutěže. Hosté přitom do utkání vkročili dobře a po deseti minutách se ujali vedení gólem Hayese, vzápětí však srovnal Kelly a výsledkem 1:1 utkání i skončilo.

Utkání mělo svižný rozjezd. První střelu si připsali hosté, ale Tokelyho pokus byl odkopnut na roh. Krátce poté se skvěle předvedl Hayes, když převzal míč, obešel dva obránce a nízkou střelou překonal gólmana Jaakkolu. Kilmarnock však okamžitě odpověděl, ve 13. minutě poslal Kelly z okraje pokutového území přesný lob přes gólmana Essona a srovnal na 1:1.

Nejsnaživějším hráčem Kilmarnocku byl Eremenko, který často posílal centry před bránu, spoluhráči je však nedokázali využít. Do vedení mohli jít domácí po centru Brysona, ale hlavička Ruie Miguela letěla těsně mimo bránu. Jaakkola si dovolil velké zaváhání po volném kopu Dorana, když mu míč vypadl z rukou, dokázal však zareagovat a míč včas chytil.

Inverness potřeboval vstřelit gól, další šance však měli domácí a Esson musel předvést působivý zákrok po střele Miguela. Další velkou příležitost měl po přihrávce Eremenka Gros, ale míč poslal hlavou nad bránu. Esson musel vyrážet nebezpečný centr Haye a míč se odrazil dokonce od brankové konstrukce. Do konce zápasu se již skóre nezměnilo a Inverness tak již nemá šanci probojovat se do horní poloviny tabulky.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele