základní část, 8. kolo
16.10.2010 16:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

St. Mirren FC - Hamilton Academical 2:2

St. Mirren díky dvěma brankám z druhé poloviny utkání proti Hamiltonu uhrál alespoň remízu 2:2. Accies přitom začali lépe, po prvním poločase vedli díky gólům Routledge a Imrieho o dva góly, hrdinou St. Mirrenu se však stal Higdon, který ve druhém poločase dokázal dvěma brankami srovnat.

Hamilton do utkání nasadil rovnou tři útočníky, což na domácí zabralo a brzy si vypracoval hned tři rohové kopy. Poté však mohla pro Accies přijít pohroma, vlastní gól si totiž málem vstřelil Canning, jehož nepovedená hlavička proletěla jen těsně vedle brány. Na druhé straně vystřelil z dálky Paixao, Samson však míč vyrazil a van Zanten ho uklidil do bezpečí. Šest minut před koncem první půle přišel úvodní gól hostí, k míči se dostal Routledge a skrz několik hráčů proletěl míč až do brány, 0:1.

Brzy poté šli Accies už do dvougólového vedení, Hasselbaink přihrál Imriemu a ten vleže dokázal prostřelit Samsona. Útočník Wardlaw promrhal velkou šanci dostat svůj tým zpět do utkání, když ve velké příležitosti nepochopitelně trefil pouze postranní síť. Domácí fanoušci se přeci jen nakonec dočkali, po hodině hry dostal z rohového kopu McGowana míč Higdon a snížil na 1:2. Buddies čekali na zasloužený vyrovnávací gól dalších třináct minut, tentokrát přesně nacentroval Travner a Higdon, který byl znovu na správném místě, srovnal na 2:2.

St. Mirren však mohl remízu znovu rychle ztratit, pouze dobrý zákrok Samsona po hlavičce Imrieho zachránil domácí od inkasování. Samson měl práci i na konci utkání, tentokrát ho otestoval Casalinuovo. Domácí měli ještě příležitost k výhře, Potter však hlavičkoval jen nad bránu.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele