základní část, 9. kolo
24.09.2011 13:45 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Dunfermline Athletic - Rangers FC 0:4

Rangers pokračují ve spanilé jízdě a po Celtiku nastříleli čtyři branky i týmu Dunfermline. O osudu utkání rozhodla už první půle, kdy Jezdci vstřelili dvě branky a jelikož ve druhém poločase přidali další, bylo skóre na konci zápasu 0:4 pro Rangers.

Favorité začali na East End Parku aktivně a prakticky bylo jen otázkou času, kdy padne první branka utkání. A to se nakonec opravdu povedlo brzy, centr z rohového kopu dopravil za Gallacherova záda Bocanegra, byl to jeho první ligový gól od příchodu v dresu Rangers - 0:1. Příliš dlouho to netrvalo a Rangers vedli už o dvě branky, Edu vytěžil z krátké přihrávky od Jelaviče maximum, když prostřelil brankáře Dunfermline - 0:2. Dunfermline to měl hned od začátku hodně složité, nicméně i on si dokázal vypracovat zajímavé příležitosti ke skórování. Každopádně brankář hostí Allan McGregor neměl tolik práce jako jeho protějšek, který navíc už dvakrát inkasoval.

V 51. minutě Rangers definitivně stvrdili své vítězství v tomto zápase, krásnou načasovanou přihrávku Davise zužitkoval Naismith a bylo to 0:3. Zápas tím pochopitelně neskočil a na branku Dunfermline se valila jedna modrá vlna za druhou. Po přímém kopu Jelaviče musel brankář Gallacher vyrážet na rohový kop a hned pár sekund poté přišla rána Whittakera a další fantastický zákrok Gallachera.

Nicméně domácí čtvrté brance neunikli, Rangers rozebrali obranu Dunfermline do posledního šroubku a kdo jiný, než Naismith mohl vsítit čtvrtý gól v zápase. Dunfermline doma obdržel debakl 0:4.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele