základní část, 16. kolo
26.11.2011 16:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Inverness Caledonian 2:1

Fotbalisté Hearts konečně zlomili smolnou sérii bez vítězství a před domácím publikem porazili Inverness 2:1. Alespoň částečně si tak vylepšili náladu a dali zapomenout problémům, které tento klub sužují.

Domácí začali ods samého začátku hodně aktivně a bylo cítit a vidět, že chtějí poslední výsledky změnit k lepšímu. První práci brankáři Essonovi připravili Templeton a zejména zakončující Stevenson. Na druhé straně prověřil Mariána Kella střelou z pětadvaceti metrů Shinnie. Brankář Hearts musel zasahovat i proti Hayesovi, nohou dokázal zabránit brance. Ještě před odchodem do šaten stříleli Templeton a zase Stevenson, Esson však nepolevil.

Hearts je ujali vedení až krátce po změně stran, přesněji pětadvacet sekund po začátečním hvizdu. Skácel z úhlu překvapil Essona a Hearts vedli v Tynecastlu 1:0! Hosté se okamžitě zmátořili a začali útočit, což jim přineslo kýžené ovoce. Shinnie střílel vedle ale jeho spoluhráč Tokely byl úspěšný. Hayesův centr dopravil za Kellova záda hlavou a srovnal na 1:1.

Inverness najednou ožil, za chvíli byl v další dobré šanci Tansey a proti Shinniemu opět zasáhl pozorný Kello. Hearts si koledovali, nakonec však sami zasadili soupeři smrtící úder. Čtvrthodiny před koncem střílel Templeton a míč se od Jonssonovy hlavy odrazil do branky, Hearts znovu vedli, tentokráte 2:1. Poslední slovo mohl mít Inverness, Tokelyho hlavička ale skončila vedle. Hearts porazili Inverness a vrátili se do bojů o pohárové příčky.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele