základní část, 15. kolo
19.11.2011 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Rangers FC - St. Johnstone FC 0:0

Rangers doma nenašli recept na obranu St.Johnstone a překvapivě pouze remizovali 0:0. O průběžné prvenství samozřejmě nepřišli, ovšem jejich náskok na čele se zmenšil. Svojí pozici uhájil i St.Johnstone.

O první šanci zápasu se postarali dle očekávání domácí, Broadfoot našel křížnou přihrávkou Nikicu Jelaviče, jenž hlavou nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče. Stejný můž se dostal i do další šance o okamžik později, ale do cesty se mu tentokrát položil hostující obránce Frazer Wright. Rangers byli o něco lepším týmem, nicméně i St.Johnstone dokázal zahrozit, bohužel Sandaza v rozhodující moment fauloval brankáře McGregora. Tlak domácích ale sílil, Whittaker poslal do gólovky Laffertyho a Enckelman v brance Saints musel vytasit první opravdu těžší zákrok. První poločas skončil bezbranek a nejinak tomu mělo být i ve druhé půli.

Tu překvapivě začali lépe hosté. Nejspíše vycítili, že se s Rangers dá hrát a že je šance na Ibrox Parku bodovat. Murray Davidson se dostal do jedné z mála šancí St.Johnstone, jenže neuspěl. Domácí Jezdci pak měli obrovské štěstí, znovu to byl Davdison, který tentokrát orazítkoval břevno McGregorovy branky.

Pak už ale znovu začali přebírat otěže zápasu Rangers. Po Laffertyho přímém kopu z pětadvaceti metrů si hosté pořádně oddychli. Zakletou branku St.Johnstone neodčaroval ani Bedoya, jehož hlavičku lapil Enckelman. Domácí bušili na vrata hostů marně, za devadesát minut jim nedokázali vstřelit branku a remizovali jenom 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele