základní část, 11. kolo
15.10.2011 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

St. Johnstone FC - Inverness Caledonian 2:0

St.Johnstone využil domácího prostředí a porazil Inverness 2:0, čímž zároveň udržel krok s užší špičkou. V každém poločase padla jedna branka, tu první měl na svědomí Sandaza, tu druhou ve druhém dějství MacKay.

Diváci v ochozech McDiarmid Parku se dočkali první branky už po dvanácti minutách. Sandaza vybojoval míč na polovině soupeře a následně si ho vyměnil s Sheridanem, nicméně byl to Sandaza, který zakončil a poslal domácí do vedení - 1:0 pro St.Johnstone.

Za chvíli byl Sandaza opět vidět, ale Esson z jeho práce branku nevytěžil, střílel vedle. Už ve 20. minutě došlo k prvnímu střídání, Sheridan se zranil a na plac musel Marcus Haber. Inverness hru vyrovnal a začínal kousat. Nebezpečnou hlavičku vyslal Foran.

Inverness byl ještě aktivnější ve druhém poločase a domácí tým se musel bránit. Nebezpečně hlavičkoval David Proctor a na druhé straně selhal MacKay. Ten si ale vše vynahradil o chvíli později, přesněji v 65. minutě. Morris z pravé strany odcentroval a MacKay dopravil míč do sítě - 2:0 pro St.Johnstone.

Domácím druhá branka nesmírně pomohla. Tým se uklidnil a vedení už nepustil, byť Inverness nic nevzdával. Foran z dvaceti metrů napřáhl, ale neuspěl. Na výsledku už se nic nezměnilo a St.Johnstone udržel krok se špičkou.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele