semifinále - odvety
20.03.2008 20:45 CET
3 : 2
(2:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia zdolala Barcelonu, je ve finále poháru

Valencia postoupila do finále Copa del Rey a má alespoň částečnou naději napravit tragickou sezonu. Barca svým výkonem nepřesvědčila a vypadla s celkovým skóre 3:4. První zápas skončil na Nou Campu remízou 1:1, druhý zase výhrou Che 3:2.

Dvě branky vítězů dnes vstřelil mladíček Juan Manuel Mata. Domácí nastoupili v celkem očekávané sestavě. Do stoperské dvojice se opět posunul Marchena, zálohu zase vyztužili Maduro a Baraja. Nezbylo tak místo na ne zcela doléčeného Banegu, který by ale měl být fit na víkendový ligový šlágr s Realem Madrid. Sestava Barcy byla slepovaná, dostalo se na Yayu Tourého, Gudjohnsena a Bojana, překvapivě seděl Henry.

Blaugranas přitom začali dobře, ve čtvrté minutě si na roh Xaviho naskočil Gaby Milito a na brankové čáře jeho hlavičku odvracel v tomto zápase výborný stoper Albiol. Převaha hostí ale skončila sedmnáctou minutou a pěknou trefou domácího Rubena Baraji. Ten se uvolnil na hranici pokutového území okolo Yayi Tourého, propálil clonící hráče a Valdés v brance neměl šanci zasáhnout. Po půlhodině se zase uvolnil domácí Villa, ale střílel jen do boční sítě. Na druhé straně procvičil Hildebranda hlavičkující Milito. Valencia pozorně bránila, jediná další Barcy do poločasu byla rána Yayi nad. Naopak Valencia přidala druhý gól těsně před přestávkou. Villa přihrál do ideální pozice Matovi a zamířil zblízka přesně k tyči.

Do druhé půle nastoupil v dresu Barcy Thierry Henry. Barca začala útočit, centr Abidala ale zakončil volejem nad Gudjohnsen. Valencia hrála takticky a mnoho prostoru soupeři nenabízela. Za Barcu pálil z kraje pokutového území Bojan Krkič, snížení přišlo v 72. minutě, když centr střídajícího Sylvinha přesnou hlavičkou zužitkoval přes Marchenu Henry. Ale hned z protiútoku přidala Valencia třetí gól. Silva přetáhl centr a volej Maty doskákal okolo Valdése a Xaviho až do branky. Barce se povedlo ještě snížit. Etoo zakombinoval s Iniestou a tváří v tvář Hildebrandovi poslal míč s přehledem do branky. Opět chyboval stoper Marchena. Vyrovnat a poslat Barcu dál mohl Bojan, ale špatně trefil v závěru míč.

Valencia postoupila do finále a v něm se střetne s Getafe.

Autor: Radek Nosil / www.goal.com

Komentáře (162)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Barcelona do toho! ak to pokasles mas smolu

Reagovat
smazaný uživatel

Barca touží aspoň po pohárové trofeji, když se jí titul vzdaluje. Doufám, že tu Valencii vyřadí, nic jiného si pro letošek nezaslouží. Tip 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřim v další skvělý výkon Tima. 0:0 a postup Valencie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dufam v pekny a utocny futbal s golmi. Radsej by som prial postup valencii, lebo je to ich jedina sanca postupit. Kazdopadne pekny zapas, aby som si ho uzil.

Reagovat
smazaný uživatel

obrana

promenovani sanci

Valencie mela 3 sance, dala 3 goly. My sanci nekolikanasobne vic a stejne prohrajem.

Franku diky, ale skoncil si!

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem aky zapas si pozeral, ale tak to rozhodne nebolo ..

Reagovat
smazaný uživatel

teď nevím vůbec co si mám myslet , ono to taky jde nemít z výhry nad Barcou radost? Myslel jsem tajně že se zbavíme Koemana :schizofrenyconfusion"

Reagovat
smazaný uživatel

Herní výkon tragický, venku jsme naprosto poprávu.

Valencie (Banega): http://www.youtube.com/watch?v=fZuQ5IEDA0M

Reagovat
Kapřík

.

Reagovat
-Kopy-

No jo to by si nebyl ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho bude jednou velkej fotbalista.

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
-Kopy-

.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tečka za smajlíkem je pro Franka, viď?

Reagovat
-Kopy-

Já mu už zamával na vašem foru.

Reagovat
smazaný uživatel

Laporta by měl svoje slova přehodnotit, jinak to nemusí být jenom Rijkaard, kdo v Barceloně skončí. Pokud dál bude hájit Franka, tak se klidně může stát, že ho Frank stáhne ke dnu s sebou.

Letošní sezona je ještě tragičtější, než loňská. To je fakt děs. Škoda Rijkaarda, byl to výbornej trenér, ale měl by po sezoně odstoupit sám.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ligu jeste ztracenou nemate a liga mistru je plna prekvapeni...

Reagovat
smazaný uživatel

Ztráta sedm bodů na Real, kterej v novym roce vůbec nijak nezáří, Villarreal dva body za náma, předváděná hra hrozná, je to z bláta do louže, ztráta motivace, chyba taktiky, pořád se opakujou ty samý chyby, desítky troufnu si říct zbytečných svalových zranění, z poháru jsme venku... ani Liga mistrů to letos nezachrání, byla by to hezká třešnička, ale na zkaženym dortu.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavim to celej večer. Real je shnilej ale Valencie má furt velkej potenciál! Každej hoper má svůj styl, mrda policajt! Tak jsem se napil co?!?

Reagovat
smazaný uživatel

Každej, kdo ten dvojzápas viděl musí uznat, že postoupilo horší mužstvo. To v globálu. Ale včera, hlavně v prvním poločase to byl tragickej, tragickej výkon všech. Naši si asi myslej, že stačí ty zápasy odchodit a nějak se to udělá, ale opak je pravdou. Už nejsem ani nasranej, ale je mi to spíš líto. Barca potřebuje ozdravnou kůru (Essien na plac, nějakej bouchač na lavičku - zvednout těm flákačům mandle )

Reagovat
smazaný uživatel

Možná se budeš divit, ale mě ten včerejší výkon zase tak tragický nepřišel. I v pvním poločase, než dali gól, tak jsme si vytvořili 3 velké šance. Jenže ta naše koncovka a pak přijde nepochopitelný zkrat v obraně a už se vezem . To se to pak těžko hraje. A v druhém poločase jsme byli jasně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

já teda nevím, mezihra byla vcelku dobrá, ale to už beru jako normál u Barci, ale chyby v obraně s to teda že obrovský a neskutečně špatná koncovka (v tom se překonával hlavně Bojan - nic mu nevyčítám, je mladej, naučí se) ...

KDyž si vezmeš, že jsme měli v provním zápase 25 střel, Valencie jednu ... To je fakt k neuvěření

Reagovat
smazaný uživatel

O to mi jde, útok a obrana byly stejně špatní jako v předchozích zápasech, ale ta mezihra byla si myslím výrazně lepší. Samozřejmě na výsledku to znát není, ale je to malý příslib do dalších zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

mě nejvíc štve to, že jednou zahraje obrana, jednou útok. Prostě se nedá s určitostí říct, kde máme problémy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Barca dostala lekci z efektivity.A to podruhé za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, ale pro vás též nic k slavení. Takhle dvakrát ubetonovat a uválet postup ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás není nic k slavení celou sezonu, jediná šance je vidět nějaký faktický úspěch, i když to herně stojí za prd.

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb: jake ubetonovani? mel by jsi to spis nazvat nemotornost Barcy. to je jejich boj že neumi z 25 strel dat vic golu nez jeden. A taky nechapu co se ti porad nelibi? si opravdu myslis, ze muze byt tym, co bude porad vyhravat rok co rok ligu a hrat nadherny fotbal. Mozna by jsi mel zacit fandit Lyonu, tomu se to daři ve francouzske lize. a pokud jde o Valenciim tak priznavam ze to je letos dost bide, ale porad jim fandim a maji mou podporu. tam nejde o trenera, vedeni, jde o srdecni zalezitost k tomu klubu. velky klub dela historie a jeho dosazene vysledky od jeho zalozeni. Valencia porazila Barcu urcite zaslouzene a jediny kdo si za to muze jej Barca, protoze sic treba byla lepsi, nedokazala byt efektivnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Barca byla lepší, ale přesto Valencie vyhrála zaslouženě to si dost protiřečíš.

Reagovat
smazaný uživatel

dala vice golu, proc by nemel vyhrat zaslouzene tym, ktery dal vic golu? to ostatni je uz nemohoucnost Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

díváš se na ten fotbal hodně pragmaticky. Hm, to není můj šálek kávy

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tady je ten pragmatismus na místě.Proč v tom hledat vědu,když ty počty jsou tak jednoduché?

Reagovat
smazaný uživatel

OK, pokud to bereš takhle, tak ano, postoupili jste zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych to trochu jinak.Letos jsme měli velkou kopu smůly hlavně v domácích zápasech(nepočítám propadáky jako Real,Barca,Bilbao..), kdy nám tam nespadlo téměř nic a byla to bída jako hrom.Proč by jsme aspoň v tom poháru nemohli ulovit trochu "toho štěstíčka" pro sebe a porazit i tu slavnou Barcelonu,která je,(ač se mně to velmi těžce říká) momentálně úplně někde jinde než blanokřídlí...

Reagovat
smazaný uživatel

no, co jsem viděl, tak za začátku sezony (ještě pod Floresem) jste měli štěstí víc než dost. To byly neskutečný haluze, co se vám nakonec podařilo vyhrát. A přiznávali to i netopýří fanoušci (mě v hlavě uvízlo hlavně vítězství nad Valladolidem).

Na štěstí bych si, být Netopýrem, určitě neztěžoval

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, stesti taky bylo dost, ale proc ne, kdyz celou minulou sezonu jsme meli neustale nejvice zranenych hracu a s tim co zbylo se hralo vic nez nad ocekavani.Nejlepsi fotbal hrala valencia pod Benitezem. to nebyla k zastaveni,

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím, ale Barca má těch zraněných též plnou prdel. I loni měla, takže neberu

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia mela polovinu sezony zranenych 11 hracu, tak mi tu neco povidej ze neberes, kdyz Barce se zranilo 3-4

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu to počítat, ale bylo to obdobný jako u vás

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže my tenhle problém máme chronicky a už jsme tím i pověstní,dokonce kámoš,milovník anglické ligy mně jednou řekl, že nezná mužstvo kde by bylo každoročně tolik zraněných.Navíc finančí možnosti Barcelony budou nejspíš úplně jinde, s čímž jde ruku v ruce širší kádr.Na to bych se samozřejmě nerad vymlouval,protože i teď,když jsou klíčoví hráči fit,to stojí za starou bačkoru Už ať je radši po sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Co se zraněných hráčů týče, tak si nemáme co vytýkat. V Barce v této sezoně byli kromě cca 5 hráčů zranění už všichni. Loni to bylo dost podobné.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak.Slavna barca si uzila slavu posledni tri roky, nyni je treba zmenu. je to asi neco jako u nas v repre. taky nas ma uz kazdy prectene. uz aby tam sedel nekdo jiny nez bruckner..barca ma skvely tym, ale chce to zmenu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty vše bereš jen dle skóre? To se na ten fotbal nemusíš ani dívat, ne? Stačí si jen přečíst výsledek a hned víš, kdo byl lepší!

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad to delam, a to co byo byl hnus, ale podivej se na Řeky myslis ze jim to vadilo jhakym stylem vyhrali EURO?? hlavne ze jsou mistry...ale to se opravdu nedela tahat tady takovy tragi tym

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o tom tu nediskutuju. Herně byla Barca daleko lepší a to v obou zápasech. Gólově byla lepší Valencie a proto postoupila, ale tvrdit, že postoupila zaslouženě je nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže co je ve fotbale zasloužené?

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužené je ve fotbale, když mužstvo hraje a vyhraje, což se nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Nic. Samozřejmě, že rozhodují góly. Ale přece když posuzuješ zápas, tak musíš hodnotit i průběh (a pokud né, tak nemá cenu na ten fotbal koukat).

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže kdybys měl pokaždé hodnotit průběh,musel by být každý druhý výsledek naopak..a to platí všeobecně

Reagovat
smazaný uživatel

Průběh se hodnotí, hráli jste lépe, ale lepší jste nebyly. V důsledku o tom, kdo je lepší a horší, rozhodují ve fotbale góly.

Reagovat
smazaný uživatel

na to ti muzu rict jen to, ze vzdycky na konci dvojzapasu si rozhodci muzou tak sednout u pivka a rict si:" jo tak Barca sice prohrala 3:4, ale jinak byl v obou zapasech daleko lepsi. jo a dokonce v prvnim zapase mela 25 strel, kdezto souper jen jednu. Postupuje Barca!" pokud vim, tak se odjakziva fotbal hraje na goly

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, tak přece jen si to uznal.

Reagovat
smazaný uživatel

takže mužstvo, který za 90 minut vyprodukuje jednu střelu na zápas nebetonuje? Dle mě ta jedna střela hodně vypovídá. A včera? Druhou půlku jste se skorem nedostali za půlku. Nechci tě urazit, ale chápu, že jestli fandíš Valencii déle, tak ti to ani nepřijde, protože ona tenhle fotbal hraje, co já pamatuju, ale pro fandy ostatních je to opruz na to koukat

Reagovat
smazaný uživatel

ok a muzes mi prosimte vysvetlit, proc tym ktery odjakziva betonuje se jako jediny tym dostal dvakrat za sebou do finale LM?? v ttom zapase jde o to, ze Valencia je si vedoma ze kdyby to otevrela a hrala tak jako Barca, tak by nemela sanci. to priznavam, tudiz je logicke, ze hrala jak hrala. neznam tym, co by nechtel postoupit do finale poharu na ukor krasneho fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, já ti to neberu, prostě je to váš systém a styl hry. Nelíbí se mi to, ale co.

Pak ale nechápu tvojí reakci: "jiri - fcb: jake ubetonovani?" ...

Reagovat
smazaný uživatel

a plně to vystihuje můj názor, že: "Každej, kdo ten dvojzápas viděl musí uznat, že postoupilo horší mužstvo." ...

Reagovat
smazaný uživatel

Postoupilo lepší mužstvo, protože dalo góly čtyři, vy tři a tak jste horší. Hráli sjte koukatelnější fotbal, to jo, ale rozhodně jste nebyly lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

? Já vás nechápu, góly rozhodují o tom, kdo je lepší nebo horší nebo se díváme na jinej sport? Podívejte se kolikrát už podobná situace za poslední dva roky nastala, to není o štěstí v koncovce, to je o dovednosti.

Reagovat
smazaný uživatel

To není jenom o dovednosti, to tě rychle vyvedu z omylu. Postup Valencie se mi nechce zpochybňovat, spadlo jim to tam, chuj s tím. Ale lepší mužstvo si přeci jenom představuju jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je ejdno, to se bavíme o pojmech, co pro koho znamená lepší a horší mužstvo.

A s tím zakončováním se nehodlám o tom dohadovat. Je to váš problém už dva roky a já můžu být jen rád, že se na tom nic nezměnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

To buď rád, protože až to tam padat začne, polofotbalisti z Realu budou mít smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, pragmatickým náhledem na věc jsme vypadli zaslouženě - dali jsme méně branek. Ale to už jsem zde dnes psal

ALe od fandy týmu jako je Real bych si představoval trošku vyšší nároky než "jen" to vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia bohužel na víc než vítězství nemá, kdyby to otevřela tak je uzemníte. Fotbal s váma může hrát a hraje ve Španělsku pouze Real, Villareal, Sevilla, popř. Espanyol. Ostatní vám berou body betonem.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, ale o to mi jde. Kolega se tady rozohnil, že jsem napsal, že to vybetonovali. Jinak jim samo blahopřeji k postupu do finále

Reagovat
smazaný uživatel

Zabetonovali to určitě.

Já jen nesouhlasím s tím rčením o "lepším".

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasit nemusíš, ale Barca byla herně lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Použil bych jednu frázi z FM: "Zní mi to jako kyselé hrozny"

Reagovat
smazaný uživatel

Ale se tím nijak neutěšuju, že jsem byli herně lepší, pač to bylo prd platné. Ale nechápu, jak někdo může tvrdit, že postoupil ten lepší a navíc zaslouženě! To je prostě nesmysl a pokud to tak někdo bere, tak má na fotbal dost omezený pohled. To ať se na mě nezlobí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi mi to teda uzlíček nervů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Espanyol a Villareal je lespi jak Valencia malem jsme smichy spadl ze zidle....to co ted valencie predvadi je tragedie,. to beru, ale cas od casu to padne na kazdy tym. kdyz pred peti lety barca byla tam kde Vale, tak byli vsichni ticho co??

Reagovat
smazaný uživatel

Co to s tím má společného?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak před pěti lety jsem na tyto stránky nechodil!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to hlavně pořád vykřikuj do světa že ste byli lepší.No a?pomohlo vám to snad nějak?Já být na tvém místě tak pogratuluju Valencii,možná budu proklínat smůlu svého mužstva a zároveň se na něj zlobit co všechno neproměnilo.Dál bych se k tomu vůbec nevyjadřoval a zbytečně nerozvíjel debatu kdo byl lepší a hádal se za to.Ta jednoduchá rovnice-víc gólů=vítězství prostě platí a platila by,i kdyby jste měli milion šancí a my jednu

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Korme...diky za podporu!! taky koncim tuhle debatu. mejte se vsichni pekne a zase nekdy pokecame vivala Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

To seš tak nechápavej?

Já nikde vaší výhru nezpochybňuju a ani netvrdím to, že kdo dá víc gólů, vyhrává!

Celou dobu je řeč o tom, kdo byl herně lepší a já bych tu diskuzi nerozváděl, kdybys uznal, že to byla Barca. Tečka a hotovo. Ale ty tvrdíš, že Valencie, což je nesmysl a každý normální ti to potvrdí. Taky jsem uvedl, že to není pro mě žádná útěcha, takže tu tvoji reakci nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi mně kde tvrdím že byla Valencie lepší.Chci konkrétní výtažek, když už si mě obvinil z teho, že jsem to řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

jo sorry, to mělo být jinam, já spojil dvě reakce v jednu

Reagovat
smazaný uživatel

No proto

Reagovat
smazaný uživatel

Herně jste byli lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som to nazval,ze postupilo stastnejsie muzstvo a nepostupilo muzstvo,ktore bolo horsie,ale futbalovejsie.Vysledok hovori pre Valenciu,mali ste na to dva zapasy,aby ste ich prehrali...Na krasu sa futbal nehra,ale na goly a vy ste neboli schopní dat viac golov,ako Valencia.Pises,ze betonovali,ale napriek tomu vam dali vcera 3 goly.Slusny pocet golov na betonovanie...Mam pocit,ze fanusikovia Barcy sa stale po prehratom zapase ujistuju,ze su daleko lepsi ako super,len im to nevyslo,lebo,lebo a lebo...

Reagovat
smazaný uživatel

* nebolo horsie,ale futbalovejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna střela,která byla gólová. To taky vypovídá hodně

Reagovat
smazaný uživatel

že jste vysoce efektivní ...

... a že jinak hrajete prdlačku

Reagovat
smazaný uživatel

To sice hrajem,ale na vyřazení Barcy to pořád stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. byli jsme lepsi = dali jsme vic golu= postoupili jsme. kdby byla Barca lepsi, tak da vic golu na to se historie nepta,kdo byl v zapase lepsi

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

ale jako souhlasím s tím, že to je hlavně nemohoucnost naše, že z takovýho tlaku prostě nejsme schopní nasypat soupeři 3 - 4 góly a nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

no jinak valecnia mela s Barcou vzdy dobre vztahy a vzpominam na sezonu 4-5 let dozadu kdy v poslednim souteznim zapase Valencia na ukor toho ze nebyla v lize druha ale treti "schvalne" prohrala doma s Barcou, aby tehdy barca mohla skoncit alespon sesta a mohla hrat UEFU. tu sezonu ji barca nesahala ani po kotniky. a jestli trochu dele sledujes Primera Division, tak to musis uznat

Reagovat
smazaný uživatel

no, mezi fandama máme nekonfliktní vztahy, to uznávám. Jaký vztahy má Laporta se Solerem (nebo jeho nástupcem), to nemůžu posoudit

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky preji Barce vse nej, ale nemam rad nazory, ze meli jsme vice strel, byli jsme lepsi, ale postoupil horsi tym. tohle je uplny nesmysl. sorry kamo!

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že to fakt nemá cenu. Nechám to tak, ale myslím si, že nemáš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Co že to?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mata se nějak rozstřílel ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mata

Moretti

Albiol

Miguel

Joaquin

Marchena

Baraja

Reagovat
Xavi

Jn. Baraja hrál jak před třema, čtyřma rokama. Sem myslel, že takhle už nikdy nezahraje.

Reagovat
-Kopy-

Taky mě překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Visca El Barca!Rijkaard ven! Nechapem preco nedal Henryho od zaciatku v zalohe mal hrat Iniesta v utoku titi a guddy na lavicke.titi-najlepsi hrac 2.polcasu ten gol a ako sa nadherne vratil fakt parada.Rijkaard VeN! Nicis Barcu!

Reagovat
smazaný uživatel

A kde by podle tebe měl bejt Bojan a Eto?? na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan na lavce sbírat zkušenosti, Eto'o v základě. Celkově byl nákup Henryho zbytečný. To každej vidí. Měli koupit daleko přínosnější typ útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Po bitvě každý generál, tak ti to asi řeknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá cenu řešit, kdo měl a neměl postoupit, pokud hráči Barcy nepromění ani ty nejvyloženější šance (a že jich bylo), tak můžou myslet na postup leda proti Xerezu. Doteď nemůžu uvěřit tomu, jak jsme nemohli Valencii přejet, vždyť oni se po tom hřišti doslova plazili.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně když sníží na 1-2 tak si nechat dát lacinej gol hned za minutu to bylo podle mě rozhodující

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

fajně...postup Valencie na tiketu a Frankfurt - Cottbus + 2,5 gólu za zápas za kilo to máme necelé 4 kila v kapse

Reagovat
matZz

OFF TOPIC

O fotbalového bosse Košťála se opět zajímá policie. Druhý muž českého fotbalu Vlastimil Košťál si ani po devíti měsících, které uplynuly od hromadné nehody, již zavinil ve Vestci u Prahy, nemůže oddychnout, že pro něj celá kauza končí. Policie totiž z popudu okresního státního zastupitelství Praha-západ obnovila vyšetřování, zda Košťál nebyl v době nehody pod vlivem alkoholu a nespáchal tak trestný čin.

Je možný že by sme se konečně dočkali?

Reagovat
smazaný uživatel

Naivko.

Reagovat
matZz

no jo já vim, ale tak aspon malá šance..doufám že stráví aspon nějakej den ve vazbě a daj mu tučnou pokutu

Reagovat
smazaný uživatel

100.

Reagovat
fantomas

zbytečnej obsah

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako ten tvůj mimochodem.

Rijkaardovi asi prohra definitivně zlomila vaz.

Reagovat
fantomas

odejde?

Reagovat
smazaný uživatel

proč ten smajl. Já jsem rád

Reagovat
smazaný uživatel

nebo si snad myslíš, že má na to, aby nás ještě pozvednul? Vždyť ten tým pod ním už 2 roky výkonnostně klesá

Reagovat
-Kopy-

Tradice.

Reagovat
fantomas

tradice, ale už zakázaná

Reagovat
-Kopy-

Není.

Reagovat
fantomas

je to zbytečnej obsah, četl si pravidla?

Reagovat
-Kopy-

Četl ale je to tradice a když budu mít příležitost tak v ní budu pokračovat ty zbytečný obsahu.

Reagovat
fantomas

hm..

Reagovat
smazaný uživatel

O co se tady snažíš? Zrovna ty za den vyprodukuješ tolik odpadků, že slovo "zbytečný obsah" by ti měli přidat za nick...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
-Kopy-

Člověk má smíšené pocity, kdyby jsme vypadli, tak Ronald asi končí, takhle to bude ještě zajímavé. Když vyhraje Copu a k tomu přidá slušnej závěr v lize, tak by po sezoně asi neskončil. No uvidíme, každopádně hra je tragická a výsledky až na světlé výjimky taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy bych nechtěl prohrát s týmem jako je Barcelona jenom proto, aby odvolali trenéra

Reagovat
-Kopy-

Jenom proto ? Takže kvůli jedné z mnoha výher nad Barcou budeme mít další tragickou sezonu ? Přemýšlej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neví co bude příští sezonu, jestli ty to víš tak klobouk dolů

Reagovat
josepe

je na case, aby prisel Jose

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte prosím někdo o reportáži ze včerejšího zápasu na youtube? Byl jsem včera kalit a zápas jsem neviděl. Jinak mám z postupu na Barcou radost. Barce i Valencii přeji úspěšný konec sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia Barca

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver

Reagovat
smazaný uživatel

Problém Barcelony je ve fyzičce a to nejen Ronaldinhové. Po dlohé době jsem včera viděl Zambrottu a marně jsem v něm hledal hráče, který se celý zápas nezastavil. Důvodem může(musí) být to, že prostě nemá natrénováno, což je v jeho případě dost zásadní, ale ubližuje to výkonu každého hráče a týmu jako celku.

Reagovat
Kily

tak tohle je ale celkem logické, na ME hrají ve stejné skupině Itálie a Nizozemsko, Zambrotta je Ital a člen základní sestavy, Rijkaard je zase Nizozemec, tak upřednostnil národ před klubem s tim, že oslabí italskou reprezentaci. Snad to neprokoukne Donadoni, to by pak Frankovi vypálil rybník, který se po letošní sezoně asi bude tak jako tak vypouštět

Reagovat
smazaný uživatel

Toho se právě bojím...

Reagovat
smazaný uživatel

v Barce se asi fakt netrénuje, jinak to nevidím

Reagovat
Kily

jejda, jsem se kouknul na tabulku a hrůzou mi vstaly vlasy na hlavě, v tu chvíli jsem ti, jiri - fcb, šíleně záviděl Na sestup už zase máme jenom čtyři body, chce to konečně vyhrát. V neděli jedeme na Real a já si nemůžu pomoct od názoru, že domů minimálně bod odvezeme, naše defenzivní pojetí hry by mohlo platit. Uvidíme, snad to není jenom fanouškvský optimismus a nedopadne to tak, jako letos už asi patnáctkrát

docela se mi líbí, jak jedno slovo dokáže vyvolat stovku příspěvků a považte, ono slovo nemuselo být vulgární. Na Barceloně jsme betonovali a budeme tam betonovat i v lize, ale čekal snad někdo něco jiného? Na Nou Camp některé kluby jezdí s cílem získat bod a jiné si za cíl dávají dostat co nejméně branek, takhle to bylo, je a je jenom na Barce, jestli tomu tak bude i nadále. Uvidíme v lize, pokud se poučíte z vyřazení v poháru, tak nám dáte 7:1 a třeba se ještě k tomu titulu dostanete. Možná se shodneme na tom, že Barcu ani tak nevyřadila Valencie, jako samotná Barcelona

a naše hra:

nejde to, už aby byl konec sezony a my konečně mohli spočítat zajíce. Spoustě z nich asi bude chybět nějaká ta končetina, někteří už možná budou na talíři. Bilancování to veselé nebude a na pořadu dne budou určitě změny. Jenom doufám, že se nám nerozutečou důležití hráči

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, celá diskuse byla vyvolána jedním jediným slovem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak odvolávat se zrovna proti Barceloně na zranění, když právě Barca jich měla v celé sezóně nejvíce (nedávno o tom byl na Marce zrovna článek), to chce docela hroší kůži.

Stejně tak, když fantomas napíše tři příspěvky o tom, jak jeden příspěvek měl zbytečný obsah.

Reagovat
-Kopy-

O moc těch zraněných hráčů nemáte/neměli jste. Za poslední tři roky ve zraněních se nám nemůžete vůbec rovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jich máme nejvíce, to má vlvi na letošní výsledky a výkony, ne zranění před dvěma lety.

Reagovat
-Kopy-

Docela bych chtěl vidět ten článek.

Reagovat
fantomas

ježiš, tak vy to berete všichni jako strašnou událost, dyt to byla sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečný obsah.

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Koukal jsme na 20minut druhy pule a tvrdit, ze mela Valencie 3 sance za zapas je smesny. Minimalne Joaquin dal gola, kde rozhodci nesmyslne piskl faul a necitlive neponechal vyhodu. To by byl vas definitivni konec. Dale pak velmi diskutabilni ofsajd, ve kterem byl Villa. Barca mozna mela v drzeni mice prevahu, ale sance zadny. Kombinace vazla a nebyli schopni se dostat k vapnu soupere. Valencie hrala na breaky a ty se ji taky nejak zvlast nevedly, proto jsem to i vypnul. Jak tu nekdo uvedel, fotbal se hraje na goly a to co nejvic fanouskum Barcy chybi je rict si, ze proste vyhral ten lepsi (mereno goly). Jestli se vam to nelibi, poslete oficialni stiznost na vedeni La Ligy a vratte body Seville a Zaragoze, kde jste si nezaslouzili ani bod a to jsme videl zapasy cele. Moc dobre si vzpominam na ty haluze a tlaceni rozhodcich. A taky porad nefnukejte, jak mate nejlepsi hrace a Real jen prumerny kadr. Delate tu samou chybu, jak Real v ere galaktikos, kdy se porad divili, proc s nejelpsima hracema hrajou takovou tuzku a pri kazdym vetsim vitezstvi si mysleli ze uspech prijde sam. V ty dobe jsme fandil Barce, protoze hrala pro divaky a jeji fanousci nebyli tak arogatni jako fanousci Realu, ted se deje to sami, jenze naopak. Halvni je tymovej vykon, coz Real pochopil az s Capellem a ted Schustrem a vam to bude muset taky docvaknout. Nejlespi kadr rozhodne nemate, svetova spicka u vas je jen Messi, pak dlouho nic, Iniesta, Etoo, Valdes, Milito a v budoucnu mozna Bojan, predoklady byt velkym hracem ma. PS: nefandim ani Realu, ani Barce, ale rad se kouknu na dobrej fotbal, kterej soucasne nehraje ani jeden tym. Presto poucte se od Realu, jak se rychle prechazi do utoku, to je to co vas zdobilo vasi prvni sezonu s Decem, Guilim a tehdy take nejvic zaril Ronaldinho

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš, jak dal Joaquin gól asi minutu po odpískání, kdy už 20 sekund nikdo nehrál?

Reagovat
herbage

Ano, nebyt necitliveho rozhodci, byla by to golovka. Ja si na to nestezuju, ale hraci Barcelony by se jiste nestacili teleportovat dozadu, kdyz byl Joaquin rozbehlej. Rozhodci tim vyrazne ovlinil zapas. Kdyby bezel sam Etoo na branu a rozhodci piskl faul Valnecie, diskuse tady by byla 5x tak delsi. Rikam, je mi to jedno, ale mezi sance Valencie bych to pocital

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha vždyť Barca měla míč, zapískal se faul a kdosi z Valencie vzal a kopl míč na Joaquína, i když byl jasně v pohybu. To si snad děláš srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já asi ani nemyslím, že bychom měli nějaký extra silný kádr. Hodně hráčů (hlavně ty největší hvězdy) prožily svůj vrchol několik let zpátky a je dost krátkozraké to brát podle jmen. V sezoně 04/05 byl tým mnohem, mnohem silnější.

Reagovat
smazaný uživatel

To všechno o zápase si vypozoroval za 20 minut druhé půle? smekám

Reagovat
herbage

ja se bavim o tech 20minutach, ne o celym zapase, natoz dvojzapase.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele